sürücü kapısı rüzgar sesi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sismik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herkes astra için yazmış onu bilmem ama bizimkilerde yok öylebir şey. inşaallah ucuz atlatırsın

kapı lastiklerindenmiş 115 ytl sol taraf için cam için 35 ytl kapı ortası içinde 30 ytl miş orjinal lastikler. Çok para yaw :( yok mu bunun ucuzu ? yan sanayi falan ? ben bulamadım

git sanayide ayarlarlar serviste yaptırma sakın bursa da oturuyormuşsun rahat bulman lazım yan sanayisini...

kapı fitillerinin yan sanayisi olmaz bildiğim kadarıyla orjinalıde çok pahalı .

Corsa_N' Alıntı:
git sanayide ayarlarlar serviste yaptırma sakın bursa da oturuyormuşsun rahat bulman lazım yan sanayisini...

dediğim gibi ben bulamadım orjinal var oda çok pahalı . bilen arkadaşlar varsa yardım bekliyorum.

pekı hepsımı gıdıkmıs nıye hepsını degıstırıyosunuz kı servıstemı yaptırıcan ılla bı tamırcıde deneyerek bul hangısının degısmesı gerektıgını

sefaefe' Alıntı:
pekı hepsımı gıdıkmıs nıye hepsını degıstırıyosunuz kı servıstemı yaptırıcan ılla bı tamırcıde deneyerek bul hangısının degısmesı gerektıgını
bence de yalnız kapı fitili problemli gibi.

arkadaşlar problem olan direkteki fitil oraya wd40 sıktım yumuşadı şimdilik bi sorun yok :) geçici çözüm ama iş görüyor.

vectranın kapılarının dış sacı neredeyse tavanla bütünleşir C kasada farklı bakarsanız. Bi dönem kapıları estenip açıyorlardı vectraları zaten piyasada UNO ve vectra B lerin kapıları öyle. O yüzden fitillerin hepsini de değiştirsen boş o ses geliyor. Ankaralılar bilir bizim otoban çok rüzgar alır dandik bir aracı resmen savurur o derece. Vectra ile bi çıkın 120-140 gidin çok rüzgar sesi duyarsınız. Ama vectra ne ki başka bir araçla deneyin mesela Şahinle falan sanki F 16 içindesiniz.
Fitilleri biraz kalınlaştırıyorlar ses azalıyor ama kapı zor kapanıyor o zaman da valla sen bilirsin değiştir ama tam çözüm değil. denedim bilirim.

Geri