Ben clio megane 206 307 gibi bir kelime kullanmadım, sonuç itibariyle 407 kullanmamışsınız ve sabitlenememiş tecrübeniz var, Laguna1p2(makyajlı 1) vectra b1 b2 ikisini de cebinden çıkartır, tecrübenize güveniyorsanız araçta motor şanzıman süspansiyon gibi kısımların volvo s40 classic ile çok büyük oranda aynı olduğunu özellikle motorun blok dahil birebir aynı olduğunu bilirsiniz.(volvo motor diye geçer) İzmirde Vectra B üreten Opelin seri üretim politikası zaten mükemmeldir ama fransızlarınki berbattır
Sanırım milliyetçi bir abimizsiniz ve veryansın ediyorsunuz fransız kelimesini duyar duymaz, benim bağlamak istediğim yer 407 Astra J ye kafa kafa tutabilecek belki bazı noktalarda üstün gelebilecek konfora ve zevke sahiptir(1.6 atmosferik benzinli motora göre), bizzat denedim gördüm ve samimi olarak söylüyorum Volvo S40 T4 e veya S70-T5, 850 R modellerine duyduğum hayranlığı, firma GEELY 'nin sahibine geçtikten sonra çıkan modellere karşı duymuyorum, euro ncap testlerinde yüksek puan alsa da eski isveç havası o barbarlık andıran yapısı artık yok, konu ilginç yerlere sapmış ferrari mclaren girmeden kapatayım, saygılarımla.