Taksim Gezi parkı #direngeziparkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Alınmanızı gerektırecek bırsey yoksa problem oldugunu sanmıyorum...
Ben son peygamber derken recodan bahsedıyorum...
Onlar oyle dıyorlar ya...

Gösterdıgın resimde H.Z. Muhammed (s.a.s) hadisi şerifi var. Bence konuyu buralara cekme. Bu konularda bıraz daha dıkkatlı olalım lutfen. Ricamdır...

Tamamen apolitik bir oluşum. Sağcı, solcu, gsli, fenerli, hetereseksual, homo, amele, iş adamı birlikte direniyoruz. Saçma yorumlara gülüyorum. Taksimdeyiz, polise halen direniyoruz. Terrorist olsaydık müdahale edilmezdi, demek artık terrorist olanlar biz, onlar halk?

Sent from my iPhone using Tapatalk

hala anlamakta güçlük çeken anlamak istemeyen kesime bu sözler..

Bu sadece bi parka verilen tepki değil ki. Anlamak istemiyosunuz !! Bu kürt açılımı'na halkın veremediği tepki , 28 şehide veremedigimiz tepki , kelle dediğin sehitlerin annelerinin tepkisi , % 50'ye tepki , parsel parsel sattığın topraklarin tepkisi , zamlarin tepkisi , çiftçinin tepkisi , işçinin tepkisi , öğretmenin tepkisi , öğrencilerin tepkisi , üniversitelerin* tepkisi , uludere olayinda terorist ailelerine döktüğün milyarlarin tepkisi , villalar yuzunden kaybolan agaclarin tepkisi , egitimin tepkisi , egitimsizligin tepkisi , 3.kopru icin katlettigin 650000 agacin tepkisi , "anani da al git" dedin ya annelerin tepkisi , medyada yazmayanlara tepki , reyhanli olayindaki suskunluguna tepki , yasakladigin milli bayramlarimiza tepki , kizinin haketmeden aldigi 52bin lira maasa tepki , askerligini yapmayan ogluna tepki , sayin aldigin polise tepki , silivriye tıktığın askerlerimize tepki!!

Hala olayları meşrulaştırmaya çalışan muhafazakar ve milliyetçi üyelerimize gelsin;

Elinde Türk Bayrağı olan bir genç kız polislerin uzaklaşması yönündeki uyarılarına rağmen yanlarına gitti ve sert müdahalelere tepki gösterdi. (hürriyet)
02.jpg

Ülkücü gruba polis müdahalesi (sözcü)
http://video.sozcu.com.tr/2013/video/haber/ulkucu-gruba-polis-mudahalesi.html

5 gündür orada Türkiye'nin tüm renklerini görmekten çok gururluyum ve hala gelecek için umudum var..

adamlar ıntrnetı kapatıo ya facebook ve tweetrdan hıc bısı gonderılemez duruma geldı

adamlar ıntrnetı kapatıo ya facebook ve tweetrdan hıc bısı gonderılemez duruma geldı

Son Durum : Bizim burada herkes balkondaki ışıkları kapatıp açıyor , yoldan geçen araçlar korna çalıyor millet balkona çıkıp tencereye kaşıklarla vuruyor inanılmaz bir tablo var şuan

Bende onu anlatmaya çalışıyorum ya faceyede sis bombası attılar bunlar :D

Bu arada bu resmi az önce habertürk sitesinde gördüm ve paylaşmak istedim resimdeki polis aracının kaputundaki Polis yazısının üstünde siyah sprey ile yazılmış kelimeyi ve sonra altındaki polis kelimesini düzgünce okuyun bakalım ne sonuç çıkıyor ortaya ?

İyi tespit etmişim valla :)

849327_e96e2d6be5fa59c57a3715ef1f6ee113.jpg

Kaynak : http://www.haberturk.com/gundem/haber/849327-polis-taksimden-cekildi

Bu olasılığa karşı bu konuyu açtım. Facebook twitter yokken biz vardık. Bilgi akışı devam etsin diye arkadaslar bu baslik. Birbirimize düşelim diye değil

An itibariyle son durum bilgilerini paylasalım lütfen

nasılki 1 mayısta bir tane işçi yoktu taksimde bugünde bir tane doğayı seven adam yoktur..provakatörler iş başında ve maşalar her yerde....bilinçli dediğimiz insanlarımız bile atladı hemen ......ne oldu...tüm ülkeyi bir gerginlik sardı polisim her zamanki gibi taşlandı...esnafım kepenk kapattı...yazıklar olsun ki bunu hala gezi parkı doyağı koruyalım gibi yansıtmaya çalışanlara....

Geri