Taksim Gezi parkı #direngeziparkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
olcay Hz. deme ...Bu konununda derinliği bambaşka kıyaslamanı nitelendirmeleri daha başka kelimelerle yapman daha doğru olur...
Kendini ne sandığını herkes biliyor onun ama o olamaz...kaş yaparken göz oymayalım :)

Şu anda Başbakan Tayyip Erdoğan Habertürk kanalında konuşuyor.
Ancak konu Gezi Parkı değil de tam şu anda insanların giyim kuşamı üstüne konuşuyor.

olcay Hz. deme ...Bu konununda derinliği bambaşka kıyaslamanı nitelendirmeleri daha başka kelimelerle yapman daha doğru olur...
Kendini ne sandığını herkes biliyor onun ama o olamaz...kaş yaparken göz oymayalım :)

ben dıcemı bılıyorum da OOOOOrrrrrrrrrrrrrrrrrraları ÇÇok karıstırmak ıstemıyorum :D

''Türk milletinin bağımsızlığını, yine Türk milletinin azim ve kararı kurtaracaktır...
Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir...''

K.ATATÜRK.

abı dun ızmır alsancaktaydım gece sat 4 e kadar polısın atıgı gazın hattı hesabı yok ve su var cemmat evlerınden yandaslarını toplayıp ellerıne sopa bıcak verıp ustune saldırtıyolar mılletın baskasının soylemı degıl kendım gordum bunu polıs sıkıstırıyo onlara bırakıyo daha sonra.dun aksam tomadan zor kurtulduk ama tomanın sıktıgı su su del atılan bıber gazından daha daha etkılı bı madde ve ınsanı resmen kör ediyor uzakta olsanız bıle tum sokaklar gaz kokusu ıcınde..
su anda arkadslarım orda bı anda her yonden sıkıstrıp gaz ve tomalarlar mudahaleye baslamıslar gaz ve tomadan kacanlarıda ılerde gene dedıgım elı sopalılar beklıyor..

bu arada tabı arada bu halk eylemı ıle alakası olmayan cıkarcılarda mevcut banka camını kırıp ıcerı gırenler starbucks un camlarını ıcını paramparca etmısler ayrı bı gurupta bu yagmacılarda ıcrden ne gotururuz pesındeler mesela onları halk dırek zaten durduruyor ızın vermıyor buna.
resmen ulkede polıs ınsanına düşman olmuş böyle bısey olamaz ya o gazlardan bı kac tane kendılerı yese bakalım atabılırlermı

''Türk milletinin bağımsızlığını, yine Türk milletinin azim ve kararı kurtaracaktır...
Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir...''

K.ATATÜRK.

o zaman neden diğerlerine saygı göstermeyi düşünmüyorsunuz? sonuçta kimse %100 ile iktidara gelemeyecek.

o zaman neden diğerlerine saygı göstermeyi düşünmüyorsunuz? sonuçta kimse %100 ile iktidara gelemeyecek.

Biz saygılıyız ve emin olun bunu Allah ı ve peygamberi araç haline getirmeden yapıyoruz...Yani sırf insana değer verdiğimizden...Oysa sizlerin maneviyatı yüksek itikatlı insanlar olarak bizlerden daha fazla saygılı olmanız lazım gelmez mi?

Oysa sizler muhammed ahlakından söz edip(bildiğinizden de emin değilim); ''2-3 mehmet öldü diye meclisi toplayacak değiliz dediniz...Kendi ürettiği ekmeğini taştan çıkartan tarım ve hayvancılık işçilerine ananı da al git demiyoruz...Millet vekili hakan şükür ün spor programlarında 300 milyara program yapmasına izin veriyorsunuz..Bu mesleğin sorumluluğu bu mudur? 5000 polisle odtü ye giren chp miydi?Gemicikleriniz doğum yapmadı mı? Deniz fenerinde sanıkları yargılamak yerine savcıları yargılamadınız mı? Ergenekon ismini verdiğiniz darbeyi '' mübarek iş'' olarak nitelendirmediniz mi?

Trenlerde, otobüslerde türbanlılar mı yer veriyor yaşlılara?Hatta türbanlılar yer veriyor mu?Görünürde müslüman değil mi bunlar?Yani ben de müslümanım ama şüphe ediyorum müslümanlığımdan..Onlar mı müslüman ben mi?Nerde kaldı muhammed ahlakı, kur'an etiği?

Verginin vergisini aldınız, hak arayan öğrenciyi, grev yapan işçiyi, yürüyüş yapan doktoru, polise joplatmadınız mı? Cumhuriyet bayramını yasaklamadınız mı? Allah Allah diye aldığımız toprakları,'' istediğimiz gibi satarız, babamızın malı gibi satarız demediniz mi?''

Kadı da mebus ta muallim de sizler değil misinz?Ülkede girmediğiniz loca dernek ele geçirmediğiniz kurum kuruluş kaldı mı?Biraz saygılı olan siz olsaydınız bunlara izin vermezdiniz..

:kop: sen siyasal okumalısın Tayyip'le birlikte eş başkan olursun harbi harbi.

POLİS uzun zamandır nefretimdi...Şuan tek dileğim benm vergim ile evlerine giren her kuruş her lokma haram zıkkım olsun çoluğundan çocuğundan çeksin...

Milletvekili çocuğu karşısına dizip hesap sorduğunda destek olmuştk...ama inş her olayda öyle dizilir el pençe divan kalacak duruma gelirler...işleri rast gitmez...teröriste böyle davransalar olay çözülürdü...

Ama onlar kendilerine kitap börek uzatan insanlara gaz sıkmaya su sıkmayı marifet bildiler..nedense kask ve jopları alındımı kendilerini bir yere koyamıyorlar adam olmadıklarını anlıyorlar.

KOmik değil mi :( işte anlarsınız diye yazdım ama...Aramızdaki farklardan biri de bu...Siz memleketin ağlanacak haline gülüyorsunuz..Ben size ispanyayı, guatemala yı anlatmıyorum..Türkiye Cumhuriyeti ni anlatıyorum..Anlayana tabi..

Geri