savaş abi seviyorum seni.evet T.C. ye ait nüfus cuzdanına sahip olabilir,yoksa sizin lafının derinliğine inersek doğru söylüyorsun,biz hayat tecrübesi olarak sizin kadar geniş açılı bakamayabiliriz,baksakta görüp sağlıklı düşünemediğimiz durumlar olur...
ama hiçmi iyisine denk gelmedim ben ?
istanbulda olmayacak şey yüzünden çevik kuvvet otobüsünden inen stadın dibinde üstümden geçti,yediğim copun haddi hesabı yok,sokağın başında düştüğümü hatırlıyorum,yarısında sokağın gözümü açtım...ağzım yüzüm yer değiştirdi,kendime gelemedim 2 hafta..
maç günü kargaşa çıkar sorgu sual yok toma gelir,bakkalımızdan içeri biber gazını verdi geçti...
sebebi lazım değil bir sebepten karakolda tartışma çıktı yunus bana burada allah yok peygamber izne çıktı ben varmı der...
arabamı durdurur gbt ye bakmadan çatır çutur kıra kıra sökmediği yeri kalmaz hayırdır memur bey bir problemmi var derim kimliğe bakmadan nedir bu ? geç ulan bilmemnaptım diye söver,numarasını isterim yumruk yerim..
polis le karşılaşıpta iyi geçen bir anım yok şu güne kadar...vatan evladı vatanın evladına böylemi davranır...
evime birgün kağıt geldi karakol a çağrıldığıma dair,kağıdın altında ''şikayete değil çay içmeyede bekleriz yazıyordu'' iyi dedik 2 arkadaş rıhtımdaki karakola gelin dedim çay içelim davet etmişler..dedik çay içmeye geldik tekme tokat kovalıyorlardı...
bizim sokakğımızın başı meşhurdur,az da olsa mahalleciliğimiz kaldı,biz sokağın başındaki tekel in köşede otururken gece memur geldi genç şurdan iki sigara 2 bilmemne ver dedi,babanın uşağımı var lan in kendin al dedik arabadan aşağı indi tartışırken memura mukavemet memura mukavemet acil destek diye bi anons 2 dakikada 10 tane araba geldi...e ne oldu ? alayı bizi ezecek..de mahalleli bizi bilir,eline zopayı alan aşağı indi,kadıköy ün göbeğinde..
ben şimdi ona,siz alın ben veremede diyebilirdimde bundan sonrası için belki başka bir düşüncesi olur...
hani desen 10 da 1 i kötü diyecem eyvallah...amma tam tersi...
tüyü bitmemiş velete hayatında binemeyeceği motoru verirsin altına,beline makina,full yetki,hayatında gezemeyeceği yerlerde caka satsın..ee bu adamın hayat tecrübesi ne ?? eski polisleride bilirdim bi problem karşısında bir dinlerlerdi bir ağırlıkları vardı...
bunlar ne ????
kalamış kadıköy fener civarında sanki halı saha maçından çıkmış gibi 10 tane araba şapkalar cilalı ibo,yakalar açık arabalar sanırsın kendinin piyasa arabası farlar kapalı sisler açık,bir toplanırlar 15 kişi mekana çöker haha hihi çay çorba...
ben mekanların sahiplerinide tanırım oralarda,hepside yaka silker,arkalarından dedikleri belli,
tekel e akşam gelip avanta sigara siz yokken biz gece buralardayız diyeninide gördüm,tabi kovalandı hadi gardaş yoluna...nereden baksan 5 senesi var... bunun..
anlata anlata bitiremem abi,allah yarabbi kimseye dert verip deva aratmasın hastenelere düşürmesin dediğim gibi polis le de karşılaştırmasın....
eve dalarlar yok,arabamızı patlatırlar yok...curcuna oldumu hop..