Taksim Gezi parkı #direngeziparkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ama hala halkın uyanış sinyallerini verebilmesi, uyumadıklarını göstermeleri, vicdan sahibi olduklarını göstermeleri umut vaad ediyor..

osman pamukoğlunu severim....çok iyi bir komutandır lakin...yapmaması gerekeni yaptı ve siyasete daldı....karizmasını ve toplumda gördüğü o üstün komutan edasını kaybetti...

Ne yapaydı?

Baktı ki vatan sahipsiz, o da yapması gerekeni yaptı.

haklı olabilirsin belki vatanına sahip çıktı ama gel gör ki serdarında dediği gibi aynı mesleği yapan insanlar bile sahip çıkmadı ona.......paşam vatanına terör zamanında fazlasıyla sahip çıkmıştır....vazifesini fazlasıyla yapmıştır....

haklı olabilirsin belki vatanına sahip çıktı ama gel gör ki serdarında dediği gibi aynı mesleği yapan insanlar bile sahip çıkmadı ona.......paşam vatanına terör zamanında fazlasıyla sahip çıkmıştır....vazifesini fazlasıyla yapmıştır....

Görev bitmez. Elinden geleni yapsın. Efsane paşa olarak tarihe geçmiştir, şimdi de belki başka bir efsanenin içinde yer alır. Bilinmez...

insanların en iyi yaptığı iş bildikleri iştir...o yüzden biz paşayı efsane paşa olarak biliyoruz ve de öyle kalacaktır....

7847_10151525817678451_2123598167_n.jpg

En çok da bu medya meselesine uyuz oluyorum işte!

Yahu satılmışlıklarını biliyordum ama bu kadar mı olur!

Hayret, dehşet hatta vahşet!

osman pamukoğlunu severim...teör zamanında ülke bütünlüğü için canını ortaya koyarak bizzat operasyonlara katılmış askeriyle iç içe olmuş çok iyi bir komutandır lakin...yapmaması gerekeni yaptı ve siyasete daldı....karizmasını ve toplumda gördüğü o üstün komutan edasını kaybetti...

Osman Pamukoğlu hakkındaki yorumlarını sonuna kadar destekliyorum. Kendisi çok iyi bir komutan, cesur bir asker, mert, dürüst, adam gibi bir adamdır. Çevresindekilerin yoğun baskıları nedeniyle siyasete atılıp partisini kurdu ama her parti kuran kişi de iyi siyasetçi demek değildir. Bana göre keşke siyasete hiç atılmasaydı :(.

bu olayların bu noktaya gelmesinin tek nedeni provakatörler.....bir görünüp bir kayboluyorlar.....tabi kendilerine bir şey olmuyor ateşe atlamıyorlar... sokakta o kadar maşa var ki....işte tüm türkiyede olan olay budur....bunu görmenizi bekliyordum....iş 3-5 ağaç değil tabiki.....kalkıpta meydanlara inip provakatörlerin ekmeğine yağ sürmenin ne anlamı var.....aklı selim hiç kimse bu olaylara karışmayı kabul edemez etmemelide....

Ne yapaydı?

Baktı ki vatan sahipsiz, o da yapması gerekeni yaptı.

Yok hocam asker daha doğrusu bir takım artıları olan adamdan siyasetçi olmaz. Siyasetçi dediğin kişiler için halkın görüşü belli ;)

Geri