Merhabalar, Afyon'dan selamlar. Bir kaç gündür foruma bakamadım bile, uykusuz kaldık yürüdük oturduk bağırdık zıpladık çok yorulduk. Önceki yorumları okuyacak hiç halim yok, okumak isterdim ama çok yorgunum. Burası çok garip, aslı haklarımızı savunmak, kendimizi polisin zulmünden korumak ve buna boyun eymeyeceğimizi göstermek olan eylemler siyasi propogandalara, siyasi stratejilere döndü, bölücü zihniyetler ortalığı kışkırtma çabalarında, devrimciler darbe de darbe dercesine sloganlar atıyor, mhp ve ülkü ocakları tamamen eylemlerden uzaktalar, provokasyon yapıp ortalığı karıştırmaya çalışanları kovalıyorlar, sivil polislerin kalabalığın arasına sızıp şüpheli bişeyeri o iğrenç yüz ifadeleriyle aramaları, birilerine bişeyler yükleme çabaları gerçekten üzücü. Cemaat yandaşları da bizi sürekli kışkırtıyorlar, güya bir ağacın derdindeymişiz, izah ediyoruz güzelce panzeri üzerine üzerine sürüp ezdikleri genç senin abin olabilir, kafasına gaz bombası yiyip ağır yaralanan akraban olabilir, 10 polisin tekme tokat giriştiği hanım kız senin kız arkadaşın olabilir bacın olabilir diyoruz, anlayamıyorlar...Halk düşmanı polisler güya emir kulu olduklarını iddaa ediyorlar veya yancılar öyle savunma yapıyorlar, yasalarda belirtildiği gibi alınan emir kanuna aykırıysa emir kulu o işi yapmak zorunda değildir, ama seve seve zevkle tekme yumruk jop gaz tazyikli su zırhlı araç vesaire ezici güç uyguluyor. Bir kaç saatlik uykuyla duruyorum, uan sevgi yolu denen öğrencilerin takıldığı mekanların olduğu caddede oturma ve susma eylemi var, gönül gitmek istiyor ama karşı cinse kur yapma amacıyla gelen barzo ergenlerin ve siyasi rant peşindeki insanların tavırları yüzünden de gitmek istemiyorum, kafam kazan gibi oldu anlayacağınız, daha fazla uzatıp konuyu dağıtmadan durumu bu şekilde bildiriyorum, en ufak bi şekilde insanlık için çaba gösteren arkadaşlarıma içten teşekkürlerimi iletiyorum, saygılarımla...
Mert Alımlı