Taksim Gezi parkı #direngeziparkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
97234810151503181473752.jpg

resimde görünen mavi şapkalı abiler, direnişçi güçler arasında yer almakla birlikte, hepsi aynı tip gaz maskesi ve şapka takmakta, ayrıca yaptıkları onca provokasyon sonucu hiçbirine polis tarafından dokunulmamaktadır.

sonuç belli değil mi? ;) %99 sözde direnişçiler, %1 çekimser. :kop: bu arada 3-5 kişi meydanda toplanıp nara atınca birilerinin istifa etmesini bekliyor yaaa çok gülüyorum buna. eğer öyle olsaydı her gece biri gider sabahına biri gelirdi. unutmadan içlerinde illa ki kötü olan, art niyetli olan POLİS vardır. ama eminim ki okulu bitiripte pomem kapısında sabahlayıp sonra ordan burdan atan çok anarşist var.

bende medyadan şikayetçiyim. ankara'da eylemlere katılan tanıdıklarım durumun sosyal paylaşım sitelerinde anlatıldığı gibi olmadığını söylüyor. kime inansak bilemedim ki? klavye arkasından hayal kuranlara mı?

Evde uydu yayını varsa Halk TV canlı olarak yayın yapıyor, ara ara da Ankara'dan görüntüler veriyor :)

gayet profosyonelce çekilmiş bir kare bana göre. güzel iş çıkarmış bazı iş güzarlar. çok merak ediyorum kim bu o.ç.'ler.

bu arada kamuda zarar 20 milyon lira civarındaymış. özel kuruluşlar hariç tabi... eğer bu hükümet düşmezde ekstra vergi çıkarsa haram lokma yiyecek çok olur çünkü ben kendi cebimden kimsenin hatrı için fazla vergi vermek istemiyorum. kendi çıkarları ve düşünceleri doğrusunda herşey saygı ve gerçek. aksi halde gerisi teferruat nasılsa değil mi? olayın akp tarafını bırakında lütfen bu masrafları aranızda bölüşün.

gayet profosyonelce çekilmiş bir kare bana göre. güzel iş çıkarmış bazı iş güzarlar. çok merak ediyorum kim bu o.ç.'ler.

bu arada kamuda zarar 20 milyon lira civarındaymış. özel kuruluşlar hariç tabi... eğer bu hükümet düşmezde ekstra vergi çıkarsa haram lokma yiyecek çok olur çünkü ben kendi cebimden kimsenin hatrı için fazla vergi vermek istemiyorum. kendi çıkarları ve düşünceleri doğrusunda herşey saygı ve gerçek. aksi halde gerisi teferruat nasılsa değil mi? olayın akp tarafını bırakında lütfen bu masrafları aranızda bölüşün.

Kare gerçekten profesyonel çekilmiş. Sivil olmama ihtimalleri bile var. Fakat bu sivillerin ve akyandaşların millete zulmetmediği ve olayları provoke etmediği gerçeğini değiştirmiyor.

Masraflar konusu ise biraz ayıp olmamış mı?

"Kasap et derdinde koyun can derdinde" derler ya o hesap seninki!

Bu kadar büyük olaylar çıkmış, devletin ve milletin geleceği ile ilgili çok önemli şeyler oluyor, sen masraf ve zarardan söz ediyorsun?

Madem dünyanın bilmem kaçıncı büyük ekonomisiyiz karşılasın efendiler!

Kare gerçekten profesyonel çekilmiş. Sivil olmama ihtimalleri bile var. Fakat bu sivillerin ve akyandaşların millete zulmetmediği ve olayları provoke etmediği gerçeğini değiştirmiyor.

Masraflar konusu ise biraz ayıp olmamış mı?

"Kasap et derdinde koyun can derdinde" derler ya o hesap seninki!

Bu kadar büyük olaylar çıkmış, devletin ve milletin geleceği ile ilgili çok önemli şeyler oluyor, sen masraf ve zarardan söz ediyorsun?

Madem dünyanın bilmem kaçıncı büyük ekonomisiyiz karşılasın efendiler!

farklı görüşte değilim sadece ortadaki olaylar amacı dışına çıkınca hepimizin canı yanacak. tahminimce 5-6 tane devleti kurtarma yetkisi verilmiş üniversite öğrencisi "geyik muhabbeti" olsun, çorbada bizimde katkımız olsun diye poz vermiş ve akp'nin ajanları diye çıkıyor. ben akp'li değilim arkadas. ben bu ülkenin ilerlemesini istiyorum. olayları her açıdan görelim o zaman. ortada yanlış var diyoruz ama sadece biz diyoruz. hala birileri çıkıyor bana dini kullananlardan bahsediyor. 20 milyon lira zarar diyorum. bankalar mı suçlu yoksa otobüsler mi? bence hyundai markası suçlu. zaten halk aslında makinelere kızmış durumda gezi parkı hikaye.

Evde uydu yayını varsa Halk TV canlı olarak yayın yapıyor, ara ara da Ankara'dan görüntüler veriyor :)

ben 3g ile zaman zaman gerekli yayını alıyorum Savaş abi. olayların gerçekten çığrından çıktığı noktalar olmuş evet ama sadece bir olay söyleyim size, toma yerde yatan bir eylemciye yanaşıyor. eylemci polisler gelene kadar tomanın önüne yatıyor ve toma hareketsiz bekliyor. etraftan gelen yaya polisler eylemciyi kaldırıyor ve herkes kaldığı yerden başlıyor. bunu neden o taraflı medya vermiyor. aslında hepimiz aynı taraftayızda bazıları kendini ispat çabasında galiba ki olayları oyun oynarcasına anlatıyor.

farklı görüşte değilim sadece ortadaki olaylar amacı dışına çıkınca hepimizin canı yanacak. tahminimce 5-6 tane devleti kurtarma yetkisi verilmiş üniversite öğrencisi "geyik muhabbeti" olsun, çorbada bizimde katkımız olsun diye poz vermiş ve akp'nin ajanları diye çıkıyor. ben akp'li değilim arkadas. ben bu ülkenin ilerlemesini istiyorum. olayları her açıdan görelim o zaman. ortada yanlış var diyoruz ama sadece biz diyoruz. hala birileri çıkıyor bana dini kullananlardan bahsediyor. 20 milyon lira zarar diyorum. bankalar mı suçlu yoksa otobüsler mi? bence hyundai markası suçlu. zaten halk aslında makinelere kızmış durumda gezi parkı hikaye.

https://www.facebook.com/photo.php?v=158203107695241

Videoyu izledikten sonra altında yazılanları oku.

Ve bir daha düşün yazdıklarını!

O şerefsizler namaza falan gitmiyor. Akyandaş olarak polisin arkasına sığınıp millete zulmetmeye gidiyor.

İşte akepe mantığı budur!

Bahadır dikkat edersen bunda da fotoshop var :)

23798424.jpg

Merhabalar, Afyon'dan selamlar. Bir kaç gündür foruma bakamadım bile, uykusuz kaldık yürüdük oturduk bağırdık zıpladık çok yorulduk. Önceki yorumları okuyacak hiç halim yok, okumak isterdim ama çok yorgunum. Burası çok garip, aslı haklarımızı savunmak, kendimizi polisin zulmünden korumak ve buna boyun eymeyeceğimizi göstermek olan eylemler siyasi propogandalara, siyasi stratejilere döndü, bölücü zihniyetler ortalığı kışkırtma çabalarında, devrimciler darbe de darbe dercesine sloganlar atıyor, mhp ve ülkü ocakları tamamen eylemlerden uzaktalar, provokasyon yapıp ortalığı karıştırmaya çalışanları kovalıyorlar, sivil polislerin kalabalığın arasına sızıp şüpheli bişeyeri o iğrenç yüz ifadeleriyle aramaları, birilerine bişeyler yükleme çabaları gerçekten üzücü. Cemaat yandaşları da bizi sürekli kışkırtıyorlar, güya bir ağacın derdindeymişiz, izah ediyoruz güzelce panzeri üzerine üzerine sürüp ezdikleri genç senin abin olabilir, kafasına gaz bombası yiyip ağır yaralanan akraban olabilir, 10 polisin tekme tokat giriştiği hanım kız senin kız arkadaşın olabilir bacın olabilir diyoruz, anlayamıyorlar...Halk düşmanı polisler güya emir kulu olduklarını iddaa ediyorlar veya yancılar öyle savunma yapıyorlar, yasalarda belirtildiği gibi alınan emir kanuna aykırıysa emir kulu o işi yapmak zorunda değildir, ama seve seve zevkle tekme yumruk jop gaz tazyikli su zırhlı araç vesaire ezici güç uyguluyor. Bir kaç saatlik uykuyla duruyorum, uan sevgi yolu denen öğrencilerin takıldığı mekanların olduğu caddede oturma ve susma eylemi var, gönül gitmek istiyor ama karşı cinse kur yapma amacıyla gelen barzo ergenlerin ve siyasi rant peşindeki insanların tavırları yüzünden de gitmek istemiyorum, kafam kazan gibi oldu anlayacağınız, daha fazla uzatıp konuyu dağıtmadan durumu bu şekilde bildiriyorum, en ufak bi şekilde insanlık için çaba gösteren arkadaşlarıma içten teşekkürlerimi iletiyorum, saygılarımla...
Mert Alımlı

Bu olayların gezi parkı ile agaç kesilmesi ile bir alakası yok. Bu olmasaydı farklı şeyler bahane edilecekti. İnternete ve meydanda bunları organize eden halkı galyana getirecek yalan haberler yayan ajan ve militanlar var.
Suriye den sonra sıra Türkiye de Ülkemizde arap baharı gibi Türk baharı ile ülke trajediye ve kaosa sürüklenmek isteniyor. Bu trajediye alet olmayın.
Vatandaşın iş yerini yagmalayan, çevreyi otobüsleri araçları parçalayıp ateşe verende benim gözümde vatandaş değildir.

Geri