Yok daha neler pes ya! iki mesaj yukarıda yazmadımmı vandalizm yapanların alayına nalet olsun diye?! eline düdüğünü tencere tavasını alandan protestocudan bahsediyorum diye yazmadımmı? Ben chp liyim ama dün dikmende önümde alperen ocağı bayrağı açan kardeşlerimle beraber yürüdüm! sağımda solumda türbanlısıda vardı türbansızıda, sakallısıda sakalsızıda, türküde kürtüde! Kimsenin alnında yazmıyor ne olduğu, çokda umurumda değil, insan olsun sadece! Ve siz Hala bu protestonun partilerin üstü bir şey olduğunu anlamıyorsunuz!cam kırarak, taş atarak, atm parçalayarak protesto ediliyorsa o zaman ben buna insanlıktan noksan derim. ben protestoya karşı değilim ANARŞİZMe karşıyım!!! sizlerin küfrettiği, bize sert davranıyorlar dediğin polis'ten ne farkın var? ben söyleyim sen AKP'li değilsin. belki poliste değil ama olsun sen AKP'li değilsin. belki de BDP'lisin. adamlar sürekli aynı şeyi söylüyor, olayı biz başlattık görsün Tayyip efendi diye... daha 1 hafta önce "bir lafımızla İstanbul sokağa dökülür" dediler.