Taksim Gezi parkı #direngeziparkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cam kırarak, taş atarak, atm parçalayarak protesto ediliyorsa o zaman ben buna insanlıktan noksan derim. ben protestoya karşı değilim ANARŞİZMe karşıyım!!! sizlerin küfrettiği, bize sert davranıyorlar dediğin polis'ten ne farkın var? ben söyleyim sen AKP'li değilsin. belki poliste değil ama olsun sen AKP'li değilsin. belki de BDP'lisin. adamlar sürekli aynı şeyi söylüyor, olayı biz başlattık görsün Tayyip efendi diye... daha 1 hafta önce "bir lafımızla İstanbul sokağa dökülür" dediler.
Yok daha neler pes ya! iki mesaj yukarıda yazmadımmı vandalizm yapanların alayına nalet olsun diye?! eline düdüğünü tencere tavasını alandan protestocudan bahsediyorum diye yazmadımmı? Ben chp liyim ama dün dikmende önümde alperen ocağı bayrağı açan kardeşlerimle beraber yürüdüm! sağımda solumda türbanlısıda vardı türbansızıda, sakallısıda sakalsızıda, türküde kürtüde! Kimsenin alnında yazmıyor ne olduğu, çokda umurumda değil, insan olsun sadece! Ve siz Hala bu protestonun partilerin üstü bir şey olduğunu anlamıyorsunuz!

inşaallah o ODUNların hepsi yanarda sizde rahat edersiniz bizde... ;)

olaylar bitmeden daha da buraya yazmam. siz keyfinize bakın ülkenin AYDIN gençleri.

cam kırarak, taş atarak, atm parçalayarak protesto ediliyorsa o zaman ben buna insanlıktan noksan derim. ben protestoya karşı değilim ANARŞİZMe karşıyım!!! sizlerin küfrettiği, bize sert davranıyorlar dediğin polis'ten ne farkın var? ben söyleyim sen AKP'li değilsin. belki poliste değil ama olsun sen AKP'li değilsin. belki de BDP'lisin. adamlar sürekli aynı şeyi söylüyor, olayı biz başlattık görsün Tayyip efendi diye... daha 1 hafta önce "bir lafımızla İstanbul sokağa dökülür" dediler.

hocam söylediklerinin hiçbiri Anarşizmin kelime anlamına uymuyor, dediklerinin temeli terörizim dir ;) ama oradakiler terörist değil, polisin terörist e ne yaptığı oratada çay çarbo ısmarlıyor :(

Anarşizm, (Antik Yunanca'da an "-sız, olumsuzluk eki" ve archos "yönetici" sözcüklerinden türetilmiştir, yöneticisiz anlamına gelir) toplumsal otoritenin, tahakkümün, erkin ve hiyerarşinin tüm biçimlerini bertaraf etmeyi savunan çeşitli politik felsefeleri ve toplumsal hareketleri tanımlayan sosyal bir terimdir. Anarşizm, her koşulda her türlü otoriteyi reddetmektir.

Terör ya da terörizm, siyasal, dinsel ve/veya ekonomik hedeflere ulaşmak amacıyla sivillere; resmî, yerel ve genel yönetimlere yönelik baskı, yıldırma ve her türlü şiddet içeren yolun kullanımıdır. Terör uygulayan organize gruplara terör örgütü; terör uygulayan şahıslara ise terörist denir.

Son düzenleme:
Bu akşam da benden başka Çarşıda olacak olan Opelim üyesi varsa, birlikte hareket edelim, özel mesaj atarsanız anında akıllı telefona düşüyor. Birlikten kuvvet doğar.

Emre sende mi eyleme gidiyorsun?

Emre sende mi eyleme gidiyorsun?

Yanlış soru;
Ne zaman eve gittiğimi sormalıydın :rakir:

Yeni katılan çapulcu terorist bir çocuğumuz:
attachment.php

Ekli dosyalar

• çapulcu.webp
    çapulcu.webp
    49.4 KB · Görüntüleme: 40
Bu akşam da benden başka Çarşıda olacak olan Opelim üyesi varsa, birlikte hareket edelim, özel mesaj atarsanız anında akıllı telefona düşüyor. Birlikten kuvvet doğar.

Emre abi aman dikkatli olun burlarda pek bısey olmuyorda ıstanbul cok karısık...

NE MUTLU TURKUM DIYENE...

Geri