Taksim Gezi parkı #direngeziparkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
akşam 7'de bandırma meydanda toplanacaz... yeriz yine biber gazını...

bu-gaz-bi-harika-dostum_505940.jpg

Beşiktaş Camii'ni revir yapılmasını sağlayan imamından Allah razı olsun.ülkemizin böyle insanlara ihtiyacı var.

Arkadaslarımın hepsı hergun toplanıyorlar ;) Aralarına katılabılırsın her turlu yardımda bulunurlar ıstersen ısımlerını ozelden atabılırım , tanıyorsundur bıle gercı...

Gidin güzel güzel protestonuzu , eyleminizi yapın ama lutfen provakatörlere ve fırsatçılara prim vermeyin. Ne bir taş ne de sopa olmasın. Çünkü bu durumda siz haksız duruma düşüyorsunuz...

Allah yar ve yardımcısı olsun bu ülkenin güzel evlatlarına. Sağcısı solcusu alevisi sünnisi türkü kürtü lazı çerkezi kim varsa hepsinin hakkında hayırlısı olsun. Umarım bu olaylar kısa sürede biter...

Aklı başında hiçbir devlet adamı bu tip açıklamalar yapmaz.

İki günden beri adeta olayların iyice sarpa sarması için çabalıyor hazretleri!

Gidişat güzel değil. Burnuma pis kokular geliyor. Eylemler sürsün. Fakat Türk bayrağından başka simge olmasın. Polis taciz edilmesin. Kamuya zarar verilmesin. Provokatörlere göz açtırılmasın. Belki de polisten daha fazla olarak bu provokatörlerle uğraşılması gerekiyor ama yapacak bir şey yok. Olaylar kontrollü bir biçimde sürdürülmelidir.

A. Gül dahi bugünkü açıklamasında yumuşak sayılabilecek ifadeler kullandı. Ama bir başbakan iki günde bu ifadelerle bütün milleti tahrik etsin, milleti sokağa döksün. Akıl alacak gibi değil!

Aman dikkat deyim ben size!

Başbakan afrikaya gitmeden (bukadar olayın içinde niye gidiyor anlayan varsa anlatsın) havaalaınında saydırdı yine! akp li yurttaşları zaptediyorlarmış daha fazla olay çıkmaması için! Yahu sana oy veren adam tövbe tövbe senin tasmalı köpeğinmi zaptediyorum diyorsun?! Bu ne demek? Bu akpye oy veren vatandaşlara saygısızlık değilmi! Sana oy verdi diye senin emrinimi bekliyor bu vatandaşlar?! Artık iyiden iyiye lafının yönünü ayarını şaşırdı başbakan!

Başbakan afrikaya gitmeden (bukadar olayın içinde niye gidiyor anlayan varsa anlatsın) havaalaınında saydırdı yine! akp li yurttaşları zaptediyorlarmış daha fazla olay çıkmaması için! Yahu sana oy veren adam tövbe tövbe senin tasmalı köpeğinmi zaptediyorum diyorsun?! Bu ne demek? Bu akpye oy veren vatandaşlara saygısızlık değilmi! Sana oy verdi diye senin emrinimi bekliyor bu vatandaşlar?! Artık iyiden iyiye lafının yönünü ayarını şaşırdı başbakan!

Anlamlandıramadığım şeylerden biri de bu. Ülkede yer yerinden oynarken devletin başı 4 günlük geziye gidiyor. Hem de nereye gidiyor? Arap baharlarının yaşandığı ülkelere...

Çok garip şeyler dönüyor. Olaylar biraz durulacak gibi oluyor, beyefendi çıkıyor, saçma sapan konuşuyor, milleti daha büyük hırsla sokağa döküyor.

Geri