Biz burada 3-5 kişi bir araya gelemeyeceksek 75 milyonun bir araya gelmesini nasıl bekleriz? Bazı arkadaşlar yorum yazarken daha saygılı ve yapıcı olmak zorunda. Bu ülkede iktidarın ve muhalefetin aldığı toplam oy oranı neredeyse dengede iken kişiler birbirini yok sayamaz, ezemez, baskı uygulayamaz, hele hele başbakanımız "ben %50 oy aldım istediğimi yaparım" diyemez, bunu derse demokrasiden de asla bahsedemez. Bakın 82 anayasası %93 gibi rekor bir oyla kabul edildi, o zamanın yöneticileri "biz % 93 evet oyu aldık, istediğimizi yaparız" diyemediler, demek ki başbakanımız o oranda bir oy alsaydı yanmıştık. Dikkat ederseniz bazı konular hayatında öyle bir saplantı haline gelmiş ki ne cumhurbaşkanının, ne kabinenin ve de yardımcılarının fikirlerine itibar ediyor, illa "ben onu yapacağım" diyor, sıkışınca da dini kullanıp "oraya cami de yaparım haaa" diyerek insanların dini duygularını kullanıyor
. Olmaz başbakanım olmaz, bu ülkede % 50 oy aldığın için seni yok sayamam ama sen de sana oy vermeyen % 50 yi yok sayamazsın. Eğer yok saymaya kalkarsan yurttaşların samimiyetine inanmaz aksine "yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır" anlamına gelir ki orasını düşünmek dahi istemem.

Son düzenleme: