Dar bir bakış açısıyla bakmayın olaylara derken eğer benim sizin yorumunuzdan önce yazdıklarımı kastediyorsanız, farkında değilsiniz aynı şeyleri yazdığımızın...Ben başbakanımız taraf olanı bertaraf ederiz derken; tam da sizin söylediğiniz gibi direnen ve protesto eden halkı kendi silahıyla vurduklarının açık ifadesi olarak söz ettim sinsi planlarıyla...Tıpkı Bush zamanında petrole konmak için amerikanın kendi elleriyle yarattığı ve takma sakallı sonradan arap ''USA ME BIN LADIN'' adlı bir silahşör yaratarak ırak'a konduğu zamanı anımsayın...Ya da ayakalarına giyecek babuçları olmayan orta doğu halkının nasıl oluyor da uçaksavarları, roket atarları, havanları oluyor daki mantıkla aynı tutulabilir..Ya da %96sı müslüman olan bir ülke olarak Türkiye'nin yönetilse yönetilse ya da dünyada stratejik ve jeopolitik olarak hasssas ve sıcak bir noktada bulunan bir bölgeyi en kolay ''müslüman'' bir rejimle yönetilebilir olduğu ve bunu kendisiyle milyonlarca kez çelişen bir partiyle yapılır elbet...Kısacası Blöf yaptım yani..