Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu millet her şeyi unutur hemde anında dakikasında... referandum zamanları bir düşünmek gerek... ve sonrasını
Şimdi sürek bir tiyatro izliyoruz... bu tiyatro içinde halk arasında sevilen bir başbakan var... öyle görünen... sonrasında ise karşısında sadece ağaçları seven bir halk ve sözüm ona başbakan engelleniyor...
Özellikle başbakan cephesinden yapılan açıklamalar da hep doğa vurgusu yapılmakta... ama işin özünde ne olduğuna hiç değinmiyor... işin özü sadece AKP tarafından sökülecek üç beş ağaç değil... AKP istedim olacak demesi...
Ama olaylar öyle bir noktaya geldiği her zaman olduğu kıvamında... o kıvam işte bizi engelliyorlar kıvamı hani her zaman ezilenler kıvamı vardı bunca zaman iyi idare etti bu kıvam şimdi de engelliyorlar kıvamı... bu kıvam içinde seçimlerde istedikleri noktaya gelmeleri durumunda artık kimse AKP ve yapacakları karşısında duramaz... çünkü istediği desteği arkasına almış olacak.. ve istediği şekilde davranacak...
Çevrilen filmlerin ana amacı da bu zaten...
Kimseyi küçümseme gibi bir niyetim yok ama şu bir gerçek ki akepenin oy aldığı kesimlerin başında okumamış insanlar geliyor. Havaalanında "Tayyip şaşırma, sabrımızı taşırma" diyebiliyorsa birileri orada bir cehalet söz konusudur.
Bir de eylemci gençlerimiz için kullanılan "orantısız zeka" tabirini düşünüyorum -ki haklılar- ve ülkede bir şeylerin değişeceğine dair umudum artıyor. Kalem kılıçtan keskindir umutmayalım!
Değerli arkadaşım biraz önce paylaşmış olduğum videoyu izle şimdinden ortamın havasını değiştirmeye başladılar bile...