araştırdım merak etme diyorumki ortalık toz duman yalanlara kurban gitmeyelim peki eylem yapıyoruz diye ortalığı yakıp yıkanlar ne ceza aldı Eryaman da her akşam yok kesip (tehdit edip kornaya basmaya zorlayarak) insanları zorla eyleme destek vermeye çalışanlar,kızılayı yakıp yıkanlar ne ceza aldı esnafı maddi manevi zarara uğratanlar ne ceza aldı yalan haberler yayıp dünyayı ayağa kaldıranlar ne ceza aldı hadi buyur çık işin içinden çıkabilirsen
Vuruldular, öldürüldüler, gözlerini kaybettiler, sağlık bakanlığının yoğun kullanımda insan sağlığına ne derece zararlı olduğunu açıkladığı cs maddesi (kalp yetmezliği,solunum sistemi düzensizlikleri sonucuna bağlı ölüm,karaciğer ve böbrek rahatsızlıkları vs. vs.) içerikli biber gazı yediler, hasta yattıkları revirlerde dahi bu gaza maruz kaldılar, uygulanabilecek en üst şiddette tazyikli suya maruz kaldılar en kötüsü gözaltına alınma bahanesiyle öldüresiye dövüldüler. Artı olaylara hem fiziksel hem sanal destekleri sonucu gözaltına alınıp mahkemece tutuklananlar var. Tv ve internet gözlemleriniz bu söylediklerime inandırıcı gelmediyse fotoğraf, video ve özel isim paylaşabilirim.
Ha hemen altına belirteyim bu şiddete mal düşmanları da maruz kaldı, sadece demokratik protesto hakkını kullanmak isteyen masum halkta. İnsan haklarına, yasalara ve kamu vicdanına uygun olanı her kim olursa insani şartlarda gözaltına alınıp savcılığın gerek görmesiyle mahkeme karşısına çıkarılmalıydı. 30 yıla yakındır devam eden terör olaylarında on binlerce insanın hayatına mal olan terörist başının tırnağına dokunamayanlar eli silahsız insanla nasılda kararlılıkla mücadele ediyor..
Ayrıca bir konu altına alıntı yapmadan çoğul konuşulunca konuda mesajı bulunan herkes vebal altında bırakılıyor. Bilmek istemiyorum demişsiniz, peki ben burada hangi partiye oy verdiğimi vereceğimi mi paylaşıyorum kaç kişi yapıyor bunu, kimlerin hangi partiye oy verdiği kanaatine vardınız?? Bende akp yi eleştirince chp li görülmekten rahatsızım! Bu olay üç dört partinin size dayatmasından, halkı seçeneksiz bırakmaya çalışmasından başka birşey değildir. Kanmayın böyle şeylere lütfen kimseyi de vebal altında bırakmayalım..