Taksim Gezi parkı #direngeziparkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
araştırdım merak etme diyorumki ortalık toz duman yalanlara kurban gitmeyelim peki eylem yapıyoruz diye ortalığı yakıp yıkanlar ne ceza aldı Eryaman da her akşam yok kesip (tehdit edip kornaya basmaya zorlayarak) insanları zorla eyleme destek vermeye çalışanlar,kızılayı yakıp yıkanlar ne ceza aldı esnafı maddi manevi zarara uğratanlar ne ceza aldı yalan haberler yayıp dünyayı ayağa kaldıranlar ne ceza aldı hadi buyur çık işin içinden çıkabilirsen

Vuruldular, öldürüldüler, gözlerini kaybettiler, sağlık bakanlığının yoğun kullanımda insan sağlığına ne derece zararlı olduğunu açıkladığı cs maddesi (kalp yetmezliği,solunum sistemi düzensizlikleri sonucuna bağlı ölüm,karaciğer ve böbrek rahatsızlıkları vs. vs.) içerikli biber gazı yediler, hasta yattıkları revirlerde dahi bu gaza maruz kaldılar, uygulanabilecek en üst şiddette tazyikli suya maruz kaldılar en kötüsü gözaltına alınma bahanesiyle öldüresiye dövüldüler. Artı olaylara hem fiziksel hem sanal destekleri sonucu gözaltına alınıp mahkemece tutuklananlar var. Tv ve internet gözlemleriniz bu söylediklerime inandırıcı gelmediyse fotoğraf, video ve özel isim paylaşabilirim.

Ha hemen altına belirteyim bu şiddete mal düşmanları da maruz kaldı, sadece demokratik protesto hakkını kullanmak isteyen masum halkta. İnsan haklarına, yasalara ve kamu vicdanına uygun olanı her kim olursa insani şartlarda gözaltına alınıp savcılığın gerek görmesiyle mahkeme karşısına çıkarılmalıydı. 30 yıla yakındır devam eden terör olaylarında on binlerce insanın hayatına mal olan terörist başının tırnağına dokunamayanlar eli silahsız insanla nasılda kararlılıkla mücadele ediyor..

Ayrıca bir konu altına alıntı yapmadan çoğul konuşulunca konuda mesajı bulunan herkes vebal altında bırakılıyor. Bilmek istemiyorum demişsiniz, peki ben burada hangi partiye oy verdiğimi vereceğimi mi paylaşıyorum kaç kişi yapıyor bunu, kimlerin hangi partiye oy verdiği kanaatine vardınız?? Bende akp yi eleştirince chp li görülmekten rahatsızım! Bu olay üç dört partinin size dayatmasından, halkı seçeneksiz bırakmaya çalışmasından başka birşey değildir. Kanmayın böyle şeylere lütfen kimseyi de vebal altında bırakmayalım..

4 gösterici ölmüş, 1 komser şehit olmuş, binlerce yaralı var, hala maddi zararı dert ediyorsunuzya pes!

özelleştirme adı altında üç kuruşa eşe dosta israile vs. peşkeş çekilen kurumlarda edilen zararların yanında kırılan camın çerçevenin lafı olmaz. (satacak kurum kalmadı diye özelleştirme idaresini küçültüyorlar o derece)

ölen bir insan geri dönecekse, kaybedilen bir göz yerine gelecekse, tüm otobüsler yansın, tüm camlar kırılsın.

olay şu parti bu parti olayı değildir. tayyip / anti-tayyip olayıdır. akp / anti-akp olayıdır. siyaset dışı değil, tamamen de partiler arası değildir. oyunu aldığı kesimin gücünü oy alamadığı kesime egemenlik kurmakta kullanan faşist bir yönetime karşı haklı tepkidir.

bir milletin üzerindeki ölü toprağını atmasına ve uyanmasına bedel olacaksa, benim de arabamın camları kırılsın! (not: kasko yok) :)

bu konu hala neden kapatılmadı merak ediyorum yeter artık kardeşim sözde forumda siyaset yasak burada alası yapılıyor cevap yazanların çoğunluğu aynı düşüncede ve herşeyin en iyisini onlar biliyor muhalif düşünce yok denecek kadar az ben sizin gibi düşünmüyorum sizin gibi düşünenlere inat daha önce oy vermediğim AKP oy vereceğim bu yazıyı yazarkenden bana biraz sonra bazılarının bana hakaret edeceğinizi çok iyi biliyorum kendiniz olaylara objektif bakamazken başkalarını hep satılmış ,yobaz,geriçi,dinci,samiyetsiz ilan etmenizden bıktım usandım siz ne kadar muslumansanız bende o kadar ataturkcu , laik,çağdaş ,ilerici aydın görüşlüyüm saygılar

iyide kardeşim forum sadece bu konu üzerine kurulu değil ki, bu konu hoşuna gitmiyor ise girip okumazsın veya yazmazsın.

iyide kardeşim forum sadece bu konu üzerine kurulu değil ki, bu konu hoşuna gitmiyor ise girip okumazsın veya yazmazsın.
tamam kardeşim madem öyle sende seçimde oyunu kullanırsın olur biter birilerinin ortalığı yakıp yıkmasına müsaade etmezsin tayyip erdoğanın uslubunu beğenmeyenlerin uslubu dahamı iyi

tamam kardeşim madem öyle sende seçimde oyunu kullanırsın olur biter birilerinin ortalığı yakıp yıkmasına müsaade etmezsin tayyip erdoğanın uslubunu beğenmeyenlerin uslubu dahamı iyi

Sen başbakansın!

Devletsin!

Millet yanlış yapsa sen derleyecek, toplayacak ve insanları yumuşatarak olayları durduracaksın!

Yangına körükle giderek çeşitli açıklamalarla insanların sinirleriyle oynamayacaksın!

Şu süreçte hala hükümeti haklı görenler var ya diyecek söz bulamıyorum. Yok faiz lobisi imiş, yok polise saldırmışlarmış!

Yahu kardeşim, hayatım boyunca devletim, milletim, bayrağım için yaşadım. Milliyetçi bir insanım! Fakat artık iğrendim! Bütün bunlardan sonra hala akepeyi savunanları gördükçe kendimden iğreniyorum!

araştırdım merak etme diyorumki ortalık toz duman yalanlara kurban gitmeyelim peki eylem yapıyoruz diye ortalığı yakıp yıkanlar ne ceza aldı Eryaman da her akşam yok kesip (tehdit edip kornaya basmaya zorlayarak) insanları zorla eyleme destek vermeye çalışanlar,kızılayı yakıp yıkanlar ne ceza aldı esnafı maddi manevi zarara uğratanlar ne ceza aldı yalan haberler yayıp dünyayı ayağa kaldıranlar ne ceza aldı hadi buyur çık işin içinden çıkabilirsen

yalanlara kurban gitmeyelim demişşsin iyi demişsin de yalan yanlış şeyler konuşuyon. esnafın manevi bi zararı nası olur onu çözemedim maddi zararı da eylemlerden ötürü pek iş yapamadılar diye mağdur edebiyatı yapıyo dalkavuklar bu bir, ikincisi de kızılayda polisi saymazsak kim neyi yakıp yıktı kardeş bi kaç durağın camını mı kastediyon?

ben kesinlikle zaten onlar iyi veya ben rte karşıtı bir insanım demedim. hatta hatta tam tersi, gerçekten adil yönetecek bir babayiğit var ise şeriat yanlısı bir insanım. ben senin konunun dışında forum sakinleri için söylediklerine takıldım. işte sana hakaret edileceğini felan yazmışsın. tamam görüş (siyasi) olaylarda sakin insanlar değiliz genel anlamda belki, birçok konu bu şekilde kapatılmış birçok üye uzaklaştırılmıştır. ama bunun başlıca sebepleri de sizin gibi karşıt görüşlerin iğneleyici açıklamalar yapması. bunların başlarında klasik olanlar

işte bu konu kapanır,
konu nasıl kilit görmedi,
kesin birileri atılır ........

yaw niye sana kimseler hakaret etsin niye konular kapatılsın. ben düşüncemi yazarım, sen yazarsın. kimse kimseyi ne ikna etmek zorunda nede tartışmak zorunda. şayet kaldıramıyorsan veya sen zarar göreceğini biliyorsan konuya dahil olmazsın olur biter.

yalanlara kurban gitmeyelim demişşsin iyi demişsin de yalan yanlış şeyler konuşuyon. esnafın manevi bi zararı nası olur onu çözemedim maddi zararı da eylemlerden ötürü pek iş yapamadılar diye mağdur edebiyatı yapıyo dalkavuklar bu bir, ikincisi de kızılayda polisi saymazsak kim neyi yakıp yıktı kardeş bi kaç durağın camını mı kastediyon?
iki tane Âma kiraz yiyormuş âmalardan biri diğer arkadaşına niye avuç avuç yiyorsun diye çıkışmış diğeri;arkadaş sende körsün bende avuç avuç yediğimi nerden gördün demiş ,diğeri ben öyle yapıyorum da seninde yaptığını zannettim demiş .bir yazdıklarımın neresi yalan yanlış iki aybaşında ödeyecek senedin olursa maddi manevi zararın ne olduğunu çok iyi bilirsin üç olayların bulunduğu yerlerde esnafın zararını niye hafide alıyorsun ?

Geri