Yazmıyacaktım ama artık konuşma tarzımızı değiştirmek zamanı geldi..Artık bir duruş ortaya koymak zamanı geldi kanaatindeyim..İnsanları aptallaştırmak için bütün medya, buna uluslararası örgütler ve medya kuruluşları da dahil, egemen iktidar ve siyasilerle iş birliği yapılıyor.. 30 yıldır kim gelip gittiyse aynı meseleyi tartışıp duruyorlar, tekrar gündeme getiriyorlar..Mesele o kadar güvensiz ki;30 yıldır hatta eşelense osmanlıya selçukluya kadar giden bir kan davası, sanki daha dün tartışmaya başlanmış gibi, hep taptaze olarak önümüze sunuluyor..Propagandalarla, gazetelerle, cemaatlerle, alternatif bayramlar ve manevi değerler üzerinden Türk halkının büyük çoğunluğunun muhakeme etme yeteneği ellerinden alındı, etkisizleştirildi, pasifleştirildi, omurgasızlaştırıldı, içi sökülüp alındı, taba edildi..Bir makarnaya, bir torba kömüre muhtaç edildi..Sonra da bu beyni yıkanmış, kendisi ve çevresi üstüne düşünemeyen ve varsa yoksa afyonla kafayı çekmiş bir karaktere bürünmüş kitleden oy alarak kendilerini aklamaya çalışan bir zihniyetten söz ediyoruz...Bu asimetrik bir savaştır ve cemaatlerin nasıl da adım adım daha ilk okuldan sabırla nasıl yetiştiğini hepimiz gördük duyduk..Böyle insanlardan herkes oy alır...Ver bir ekmek su olmayan köye ver bir çamaşır makinesi, tamamdır, cepte...İşte insan olmak da bunları elinin tersiyle itmekte yatar..Onur olur,şeref olur haysiyet olur...Haberdar insandan,aklını kullanan insandan, vatanını satmayan, sanatçılardan, olayların farkında bireylerden,yazarlardan,doktorlardan,değerlerine ve bayrağına sahip çıkan,geçmişini nereden geldiğini bilen insanlardan oy alamaz bu rejim.. Milletin ayağının altından çekip alıyorlar toprağı ama yine 3 maymunu oynuyor..Kavgası olmayan, ülküsü olmayan insandan insan mı olur?Düşünmekten vazgeçen insan, insanlığından vazgeçmiş demektir..
Arada 15-20 bakan çıkıp, biz ülkenin %50sini aldık diyor...Halk kararını verdi di yor..Lan tavuk kümesinden koyun sürüsünden yemle %70 de alırsın %99 da alırsın...Ülkenin bağımsızlığı uğruna söz söyleyemiyorsun, Amerika ya karşı tepki veremiyorsun, onur yok,şeref yok, haysiyet yok...Bunu yapmıyorlar, şehit kanlarıyla pis ellerini yıkıyorlar..