Asker kıvıracak o elı az kaldı , Harbıyede askerın dısarı cıkmasıyla polıs gerı cekıldı , bahceye cadır kurularak yaralılara mudahalede bulunuluyor...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bazıları iş provakasyona gelince maşallah konu açıp baya döktürüyor.
Ömrü hayatı boyunca bir tane ağaç dikmemiş insanlar bugün ağaç sevdalısı oldu.
Anne karnındaki bebeği öldüren kürtaja sahip çıkanlar şimdi ağaçlara sahip çıkma gayretiniz hiç samimi değil.
İmam hatipliler biber gazı yerken, şiddete, ikna odalarına maruz kalırken içinizden "oh" çekiyordunuz.
O kadar ağaç seversiniz madem bu olaylar son bulduğunda organize olup güzel bir hatıra ormanı yaparsınız umarım. Tabi ağaç sevgisi bir daha aklınıza gelirse!
Unutmadan görmeyeli zenci polislerimiz de olmuş
![]()
Ey Başbakan ! Bugün bize o kadar iyilik yaptın ki. Haberin yok. Öldürün emri verdiğiniz polislerin karşısında yere düşen Fenerbahçe'liyi kaldıran Galatasaraylı gördük. Birbiriyle suyunu, limonunu, anti asitini paylaşanını gördük. Kol kola girip yürüyen Türk-Kürt-Azeri-Çerkez-Turist insanlar gördük. Orospu dediğiniz kadınların genelevlerden çıkıp yaralananlara yardım ettiğini gördük. Travesti dediğiniz insanların, yaralılara sığınmaları için otel odalarını açtığını gördük. Telefonlarını paylaşan doktor, avukat, ilk yardım memuru ve yaralılara yardım eden tıp öğrencileri gördük. Sirkeli ve limonlu bez veren yaşlı teyzeler gördük. İnternet şifrelerini paylaşan, dükkanlarını yaralılara açan esnafları gördük. Panzer girmesin diye yolu kapatan otobüs şoförlerini gördük. Gece tüm meydanlara yakın yerlerde dükkanlarını açık tutan ve ücretsiz ilaç veren eczahaneler gördük. Kısaca tek yürek olduk ! Biber gazından değil mutluluktan ve bu ruhu tekrar yakaladığımız için sevinçten ağlıyoruz ! Teşekkürler Türkiye !
-ALINTI-
Bir milletin uyanışı diyeceğim ama çok korkuyorum.
%50, diğer %50'ye dalarsa kötü olacak.
Binlerce insan polisten zulüm görürken diğer %50 "Zamanında biz de acı çektik, oh olsun, geberin." diyorsa çok daha büyük sıkıntılar yaşanacaktır, haberiniz olsun.