Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün ışıklardan kalktıkdan sonra 50 60 m tahmini gittikden sonra maddi hasarlı biz kazaya karıştım benim ufaklık fazla seri olduğu için duramadım ve sonuç ortada
abi gecmis olsun bu camili karaman yolu degil mi ? ben 4 sene giip geldim bu yolda eski kanal boyunda da sayisiz kaza gordum hatta bilmem hatirlarmisin bu yolda buyuk kirmizi mercedes belediye otobusu bile kaza yapmisti bi tane bora direge sarilmisti..... iyi bilirim yani
evet karaman yolu abi hatırlamam mı o kazaları bir yenisinide bugün 2 de çok saçma sapan kaza olarak ben yaptım en arkada olan benim kimsede bir şey yok tek bende maddi hasar var
Bugün ışıklardan kalktıkdan sonra 50 60 m tahmini gittikden sonra maddi hasarlı biz kazaya karıştım benim ufaklık fazla seri olduğu için duramadım ve sonuç ortada
çok geçmiş olsun, en büyük şanssızlığınız pick-up'a çarpmanız olmuş, normal bir araç olsaydı daha hafif atlatırdınız kesin. hayırlısı olsun inşallah tekrardan geçmiş olsun
çok geçmiş olsun, en büyük şanssızlığınız pick-up'a çarpmanız olmuş, normal bir araç olsaydı daha hafif atlatırdınız kesin. hayırlısı olsun inşallah tekrardan geçmiş olsun