Tampon Eki Astra H için aranıyor..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Beyler ben yay ve plastik ek için bütün alımlara varım.Olur ya forumlarda göremem haberim olursa sewinirim.Aracım gtc.Opel gedizlerde tanıdıgım var isterseniz sorarım ek için aynı sekilde yay içinde konusabilirim.Yay için kafanızda oturmus bir marka var mı?Ben eibach yay iyi diye biliyorum sizinde görüşlerinize göre her türlü fikre varım En geç mayıs sonu halletmem lazım

Ek değilde şuanda yay ön planda toplu alım yapılırsa sana da özelden falan ulaşırız. Yayda marka olarak zaten bi seçeneğimiz kalmadı. dizel için ayrı yay yapan belirli markalar var. Senin aracına heryer de yay var ama bizimkine yok. Sorma imkanın varsa 1,3Cdti'lar için 3,5 yay fiyatlarını sorarsan makbule geçer.

yaylarda oldukca büyük bi sıkıntı var sanırım 3,5 luk hiç araştırmadım ama bakmaya calısırım

@Emre_H7070: Kareş sen gedizlere sorabilirmisin o zman orjinal opc line body kit fiyatını (ama fiber olmasın lütfen )

arkadaşlar bugün öğlen dp-tuningi aradım cdti içn ellerinde yokmuş mayıs ayında gelicekmiş bizim yaylar özel sipariş 125 euro fark varmış gelicek yaylar için de fiyat veremedi ama benzinliyle aynı olur fiyatlar dediler toplu alımda da bişiler olurmuş tabiki.daha sonra akşam üzeri izmir 3. sanayiiye gittim sahibinden de ilanı olan yüzlaş lastikte h&r 3.5luk cdti için 385tl toplu alım indirimi yaparım dedi satıcı eibachta 25 günde gelir oda 420 fakat onda da bişeyler olur dedi.daha sonra ordan çıktım önceden de alış-veriş yaptığım cihan tuninge gittim burda ki abide dp-tuning dp tuning kataloğundan baktı önce verdiğim kodu bulamadı daha sonra dp-tuningi aradı ve yanlış yere bakıyomuş onu tarif etti teldeki şahıs.ben dedim aradım dp-tuningi yok dediler bize dedim güldü bizim çalıştığımız yer herzaman parekendeci bu dedi.neyse fiyat olarakta son 375 tl dedi eibach için ama nakit fiyat taksit olursa fiyat artar dedi yaylarda bugün isteyin yrn elimizde olurmuş.izmirde haberler böyle arkadaşlar.sizce nsl diyosunuz?

Arkadaşlar Poliset e ilgili ekler için mail atmıştım. Sayfasında kırmızı araca uygulanmış halini görebilirsiniz (http://www.poliset.net/automotive_gallery.aspx?brandid=32&sectionid=4). Bu malzeme fiber ancak eklerin toplam fiyatı boya ve montaj dahil 480 TL. Burada konuştuğumuz diğer rakamları düşününce oldukça iyi fiyat.

Poliset ürünleri iyi midir? İyi diyen varsa bence gidip alınabilir

Bence de fiyat çok iyi. Düşünülebilir.

Tek sorun firmanın İstanbul da olması. Taksit seçenekleri, toplu alımdaki indrim ve Ankara'ya kargo hakkında bir mail daha attım. Cvb ı burada paylaşırım

1- Bahsettiğim şekilde toplu alımlarda fiyatlarda bir indirim olması mümkün müdür? %15 indirim yapılır.
2- Vermiş olduğunuz fiyatı kredi kartlarına taksitlendirme imkanımız olabilir mi? Taksit mümkün değil.
3- Ben de dahil bazı arkadaşlar Ankara'da ikamet ediyor. Ürünlerinizi Ankara'dan temin edebileceğimiz bir yer var mıdır? Ya da ürünleri kargo ile getirtme olanağımız olur mu? Kargo mümkündür.

Ürünler fiyat + görselliklik olarak ilk bakışta sorunsuz gözüküyor. Tabi polisetin malzeme kalitesini bilmiuorum ama sanayi işi malzemelerden iyidir sanırım.

Bilgisi olan varsa paylaşsın arkadaşlar ben şuan ciddi şekilde düşünüyorum.

Geri