Tampon Eki Astra H için aranıyor..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
siyah araçtaki ekleri sordum boyasız fiyatı 150 tl , boyayla 220 tl olur diye konuştular.. " bizim fiberimiz kaliteli piyasadakine benzemez alsana esnetiyorum" diye de gösterdi eliyle..

komple boyalı 950 tl gibi bi rakam verdi..
bilmiyorum bana cok fiyatlı geldi

Son düzenleme:
istediği kadar kaliteli olsun sonuçta fiber ve o para etmez bence.700de fln diret kriz ortamında elinde işte yoksa hayır diyemeyebilir.

ne duruma gelmiş fiber fiyatları yaa :) Ben bi yetkili opel bayii ne sorayım bari orjinal OPC line ne tutuyor

ne duruma gelmiş fiber fiyatları yaa :) Ben bi yetkili opel bayii ne sorayım bari orjinal OPC line ne tutuyor

bencede cok sacma fiyatlar.. ben dedim zaten orada komple plastik mugen honda civic body kiti 600$ , bizim araç için fiber body kit falan degil ekler 950 tl sacma degilmi.. öyle neyaparsın dediler.. :D

bayi ye opc line için toplu alım ve nakit ödeme sohbetini açarsanız daha makul fiyatlara gelebilir..

ankara da abs plastikten mugen komple body kiti 900 e takıyorlar :(. Bizim şansımız opel kullanıcısı olmamız sanırım. Bahsettiğimiz ek te harcanan malzeme aslında o kadar az ki, boyasıyla beraber 500 hadi bilemedin 600 olsun.

Ben karlıkçı Halil'le çok konuştum. 450ye yapar iyi bi pazarlıkla. Sırf arka var yanlar içinde 250 demişti.

İyiymiş, önümüzdeki en büyük tehlike yazın gelmesi aslında. Şimdi arabasına alan fiberciye akın edecek, pazarlık şansımız azalacak :(. Aslında yaptırmak için tam zamanı ama maddi durum elvermiyor hazirana kadar :(

Ben karlıkçı Halil'le çok konuştum. 450ye yapar iyi bi pazarlıkla. Sırf arka var yanlar içinde 250 demişti.

bu benim belirtigim siyah araçtaki modeli mi 450 ye yapıyor? (boyalı)

evt sanırım o ekler, fiber opc line

daha yakın bi foto sanırım bundan arıorsunuz

Ekli dosyalar

• GetAttachment.webp
    GetAttachment.webp
    42.4 KB · Görüntüleme: 19
Geri