Tampon Tamiri

seckinultraslan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Resimde görüldüğü gibi 3-4 santimlik stopun altında çatlama var. Birde davlumbaz ile tamponun birleşmesini sağlayan tırnakların olduğu yer tampondan ayrıldı hepsi davlumbazda kaldı ayrilinca. Bunların tamiri olurmu acaba.

20171106_194805.jpg

Son düzenleme:
Olur adamlar parçalanmış malzemeyi tamir ediyor sıkıntı olmaz.

Şimdi tanıdığım cikmacidan orjinal işlem görmemiş tampon buldum değiştirmek mi yoksa tamir etmek mi karar veremedim.

Yok ya ne gerek var? Minicik çatlak gerek yok boşa para verme hem aracın orijinal parçası tamir olur bu. Zaten bir şey yok.

Bu kadar hasar için değiştirmek mantıklı değil. Mini onarımdan orjinal gibi yaparlar

SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çatlakları falan çok iyi yapıyorlarda tamponun gövdeye bağlandığı yerdeki klipsler kırıldıysa oralar hep sıkıntı oluyor doğru düzgün yapamıyorlar bir kaç gün sonra tekrar atıp insanın canını sıkıyor.

Çatlakları falan çok iyi yapıyorlarda tamponun gövdeye bağlandığı yerdeki klipsler kırıldıysa oralar hep sıkıntı oluyor doğru düzgün yapamıyorlar bir kaç gün sonra tekrar atıp insanın canını sıkıyor.

Evet kliplsler ayrildi.Bende tamir konusunda düzgün olurmu diye kararsizim 200 liraya orjinal çıkma buldum.

Aslında tercih sizin ama ben olsam klipsleri kırılmış ve birşekilde tutturulmuş tampon yerine sağlam çıkma tampon ile değiştiririm,kuzenimin fiestada aynı habire sanayiye tampon ile uğraşmaya gidiyo sürekli tampon klipsler tutmadığı için ayrılıyor.

Aynı sorunlar vardı on tamponda ben sıfır aldım boyattim taktım 170 aldım 50 ye boyattım

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri