Tampon tırnakları nasıl tamir edilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BlueLive
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynı sorun bende de vardı..ön tampon düştü..tırnak kırıldı..
kadıköyde natilus avm. nin orada bir usta plastik kaynak yaptı..
eskisinden sağlam..
bilginize..
ihtiyacı olana veririm numarasını..

Ankarada var mı yapan yer?

Ankara da yapan yer var mı? Çok fazla masraf değilse can sıkmasını engelleyelim :D

hangi tırnaklardan bahsettiğinize göre değişir eğer karosere bağlanan tırnaklardan bahsediyorsanız o kolay 15 lira mı ne parça fakat dediğiniz tamponun o karoserdeki tırnaklara geçen tırnakları ise o biraz sıkıntılı bizim usta onu bi plastiği pürmüz ile ısıtarak oraya yedirdi hafif kurumaya başlayınca japon y. sürdü gerçekten eskisinden sağlam oldu ama tanıdık yer diye para almadan yaptı siz en iyisi işçiliğine güvendiğiniz bi kaporta ustasına sorun bu yöntemde aklınızın bi köşesinde dursun

abime veriyorum akıllı vida ile tutturuyor olmadı perçin falan birşeyler uyduruyoruz. orjinal gibi yapıyor :) macun ve boya süper görüntü :)

abime veriyorum akıllı vida ile tutturuyor olmadı perçin falan birşeyler uyduruyoruz. orjinal gibi yapıyor :) macun ve boya süper görüntü :)

sonra tamponu sökmeye kalktığınız zaman. ya bu tampon neden gelmiyor. şeklinde de konuşmalar oluyor değil mi :D

sonra tamponu sökmeye kalktığınız zaman. ya bu tampon neden gelmiyor. şeklinde de konuşmalar oluyor değil mi :D

bugüne kadar sökme ihtiyacı hissetmedim :)

Geri