Tampon tırnakları nasıl tamir edilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BlueLive
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benım astra tamponu ilk dönemlerde tampondaki ekinde etkisiyle 1-2 darbeyle sağ sol tamamen atmıştı bant tutuyordu fiberci cok cuzi bir miktara tırnak cizik kırık vs tamir ediyor

tampon tırnağı

selam arkadaşlar
istanbul' da avrupa yakasında olursa daha iyi olur, bu işi yapan usta yada herhangi bir yer varsa iletişim bilgilerini yada adres verirmisiniz.

Yandan akıllı vida atanlara sinir oluyorum :) Hacı Murat mı abi bu tamponu akıllı vida ile tutturuyorsun. Çok iğreti bence.

.......

bende vidayla tutturmayayım diye uğraşıyorum ama önceden tamponlarını yaptıran arkadaşlardanda yardım gelmiyor. girmiyorlar herhalde artık foruma.

ankarada

ankara mehmet usta var şaşmazda benimde astrah de hayvanın biri parkta tampona vurmus ve gitmiş bayayı bi acıklık söz konusu idi.saolsun vidalamadan oturttu yerine.şaşmazda özpektemek oto servis sanırım arabada karttı var bakınca haber edebilirim

........

ankara bana yaramaz ama sen yine yaz istersen işine yarayan biri olur elbet.

cevap için saol.

tampon hk.

yardım edecek birini bulana kadar devam yılmak yok :)

bulucaz inşallah.

Otto zenith,auto king firmaları ne güne duruyor ki ? Tampon tamiri mümkün,tırnaksa halledilir , vectra b aracıma sürtme olduğunda tırnak atmış sol taraftan hafif şişmişti,tamiri kingde yaptırdı servis bilginize..

tampon

Tirnak atmasi kolay sök tamponu oturttur yerine tamamdır. Ama kırık tırnak problem onuda yaparlarmı sorarım yinede.

Arkadaşlar aynı dert bende de vardı ve iki defa tamponcuya yaptırmama rağmen kırılınca durupdururken; kendim yapmaya karar verdim. Resimdeki sarı daire içinde kalan yerde dörtköşe şeklinde ortasında bir vida deliği olan aşağı-yukarı 2,5*3 cm ebadında plastik bir parça eksikti kırılarak dağılmıştı. Epoksi macun ile yeniden uygun ölçüde yapıp yerine takıyım dedim ancak kuruduktan sonra bu parça kiremitten daha fazla dayanıklı değildi nitekim avucumdayken çay kaşığı ile vurunca kırılıyordu. Bu parçayı cd den kesip yine diğer resimde görünen epoksi yapıştırıcı ile yerine yapıştırdım. Daha sonra içerden ve dışardan bu yapıştırıcı ile parçanın hertarafını 1-2 mm kalınlıkta olacak şekilde iyice sağlamladım. Kemik gibi sağlam oldu ve yerine taktığımda o çirkin görünen aradaki açıklık yokoldu. Resimde siyah renkteki plastiğin üzerindeki gri renkli bölgeleride aynı yapıştırıcı ile destek olacak kalınlıkta doldurmak gerekli burasıda önemli. (yapıştırıcı 60 saniyede sertleşmeye başlıyor ancak kemikleşmesi için 24 saat bekleyiniz) Arabasını sevip kendi işini kendi görmek isteyenler için birebir denecek seviyede bir iş arkadaşlar.

Ekli dosyalar

• WP_001036.webp
    WP_001036.webp
    42.9 KB · Görüntüleme: 95
  • Epoksi macun.webp
    Epoksi macun.webp
    12.6 KB · Görüntüleme: 85
  • Malzemeler.webp
    Malzemeler.webp
    25.4 KB · Görüntüleme: 85
Geri