tamponlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dogbox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bunlar da şimdilik benim çalışmalarım... bir kaç tane daha var ama onlar da bana kalsın :)

71506951.jpg

41755354.jpg

38977684.jpg

31852113.jpg

boyası montajı kargosu falan ne kadar tutar acaba

Nerden baksan o ürünün alıp sana gelmesi gümrüğü vs hersey dahill 250-300 TL arasını bulur.Gönderimi cok fasla tutuyor ama İrmscher'e bakarak cok cokta makul bir fiyat istersen getirte biliriz ;)

bu ay almam zor zaten önümüzdeki aylarda belki olabilir yada ilk koydum fotodakini yaptırcam bu arada tamponları bugun aldım simdi sıra çitaların oyukları doldurtcak yer ve boya işleri kaldı boya tampon bası ne kadardır ortalama ? bide çamurluk çitalarıda boyansın istiyorum hazır yapılırken hepsi ne kadar m al olur acaba ?

evet tamponlar hazır marşpiyelim ve ön tampon altı ekimde yapılıyor (imzamdakilerin aynısı) bu haftaiçi bitcek hepsi ama arabaya önümüzdeki ay takcam hepsini biraz umduğumdan pahalıya geldi boya işleri öbür aya kaldı :D

gsi ızgarası bulamayınca bende böyle yaptım.

fotoraf0891.jpg

fotoraf0886.jpg

Son düzenleme:
güzel olmuş bitmiş halini bekliyoruz artık :) birde çıkma ön tampon fiyatları ne kadar acaba piyasada,bende değiştiricem benimkini ama araştırmak nasip olmadı henüz,birde bu ızgaraları nasıl yaptınız?

güzel olmuş bitmiş halini bekliyoruz artık :) birde çıkma ön tampon fiyatları ne kadar acaba piyasada,bende değiştiricem benimkini ama araştırmak nasip olmadı henüz,birde bu ızgaraları nasıl yaptınız?

bos hali tampon bası 100 ama ızgarası krom nikelajı falan artıo fiyat ben sadece bos tampon olarak aldım bi tek arka sis farlarını aldım mecburen oda

bende yaptırıcam örnek bi resim alabilrimiyiz :)

evet tamponlar hazır marşpiyelim ve ön tampon altı ekimde yapılıyor (imzamdakilerin aynısı) bu haftaiçi bitcek hepsi ama arabaya önümüzdeki ay takcam hepsini biraz umduğumdan pahalıya geldi boya işleri öbür aya kaldı :D

gsi ızgarası bulamayınca bende böyle yaptım.

fotoraf0891.jpg

fotoraf0886.jpg

Izgaralar içeriyi çok gösteriyorr güzel durmamış bence..ama sana tawsiyem o ızgaraların arkasına tel ızgara geçersen hiç gözükmez ve daha hoş bi görüntü yakalarsın..Dene bence..

Projen oldukça güzel başarılar diliyorum :)

Geri