Doğan abi hayırlı olsun yakışmış valla 10 numara olmuş parçalar bakalım ben kendim yapıyorum bu kadar güzel olacaklar mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunlar da şimdilik benim çalışmalarım... bir kaç tane daha var ama onlar da bana kalsın
Uğur çiçekliköye gelmeyi en çok istiyenlerden biri bendim ama malesef çok önceden yapılmış bir programım vardı ve malesef gelemedim. Bir daha ki buluşmaya mutlaka gelmeye çalışacağım.ahmet abi gecen kahvaltıya gelseydın benım tamponu görurdun..
bende senın suan yaptıgının aynısı var gsi ızgara da mevcut onu mutlaka al boyle pek hoş olmamıs cok pahalı bısı degıl servısten ıste getırıyolar..gsi, cosmo, sılverlıne marşpiyeli arıyorum bende en acilınden..
güzel oluyo corsa uk dekı aracları örnek alınca guzel şeler ortaya cıkıyor
Uğur çiçekliköye gelmeyi en çok istiyenlerden biri bendim ama malesef çok önceden yapılmış bir programım vardı ve malesef gelemedim. Bir daha ki buluşmaya mutlaka gelmeye çalışacağım.
Senin arabanın fotoğrafı varsa ekle.
Ahmet Altınçubuk
acilen yay lazım benim görüşüm leylek gibi duruyo ön tampon ve boyası ne kadara mal oldu.
İzmirda kime yaptırıyorsun tamponu?
Ahmet Altınçubuk