tamponlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dogbox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Izgaralar içeriyi çok gösteriyorr güzel durmamış bence..ama sana tawsiyem o ızgaraların arkasına tel ızgara geçersen hiç gözükmez ve daha hoş bi görüntü yakalarsın..Dene bence..

Projen oldukça güzel başarılar diliyorum :)

tampon boşta oldugu için oyle gözüküyor resimde arabanın üzerindeyken zaten karanlıkda kalacagı için daha iyi durcak pazar günü takıyorum herşeyi boyası bitti gibi bişe yakın zamanda foto paylasırım :)

Güzel proje sabırsızlıkla bekliyorum.Bende yapıcamda cesaret edemiyorum siz bi bitirin belki cesaret alır gider yaptırırım :)

irmscher ön ek o kadar pahalı olmaması lazım.800 lira civarında cok daha az olması lazım..eger irmscher almaya karar verirsen özelden yaz arkadasım.çünkü ben de getirtcem.fiyat bilgisi alırız...:)

Arabanızın bitmiş halini gormeyi sabırsızlıkla beklıyoruz :D

marşpiyelleri takamadık bugün zaman yetmedi hafta içine kaldı bide ince ayar işleri var haftaya komple bitiş olacak inşallah. birde ön ızgarayı ya irmscher alcam o biraz şu an için zor ama alana kadar nikelajı opel logosu hariç mat siyah folyoyla kaplıcam bide farları siyah zemin yapcam :D

fotoraf0955.jpg

fotoraf0952.jpg

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. Araba yavaş yavaş ama sağlam adımlarla güzelleşiyor. Gerçi bundan sonra pahalı malzemeler kalmış ilk jant ve lastik, yay, panjur ve tabii ki spoiler. Banjur illa ki irmscher, eh spoiler de keza öyle baya bir para demek buda. Keşke ebay dan alma şansımız olsa ama orada da malzeme alamıyorum adamlar türkiye ye göndermiyorlar. Göndereni de bulmak çok zor, oda neredeyse buradakiyle aynı paraya geliyor. Gümrüğü falanda cabası.
Benim merah ettiğim birşey var. Bu tapmon eki herhalde ilavedir yani tek parça değildir. Bu ürünü özel yaptırmış olmanız lazım. Var mı bunu satan bir firma? Varsa da ürün bedeli nedir acaba. Ben ilk defa görüyorum bu yapan, yani irmscher de var da bunu taklit eden yok. Birde tavsiye vereyim daha önceki konularda bu parçanın altına seat leon'un tampon altındaki ek parçayı koymuşlar ve çok güzel olmuş. Sende bir düşün.
Gelişmeleri merakla bekliyoruz.

Ahmet Altınçubuk

tesekkürler, benim ön alt ek irmscherin replicası gibi bişe oldu aslında o yukarı dogru biraz daha uzun ama altı aynı böyle yukarı uzayınca yanlarda ek yeri belli oluyor diye istemedim öyle yoksa onuda yapıyorlar bostancı sanayide yaptırdım civic vti 99 mugen ekinden yapıldı başında durdum şekil verilirken senin istegine göre yapıyorlar ama baya uğraştırdım ustayı istedim hale getirmesi için ama güzel oldu :D bu arada arka tavan spoileri açıkcası sevmiyorum ve pek almayıda düşünmüyorum şu an önümde ilk yapcam yaylar var 40mm yay arıyorum jant olarakda füme renk boyatcam için 2. el tercihim oz ultraleggera veya oz superturismo 16'' bulabilrsem replikalarıda var özellikle oz superturismo nu birebir var tabi 15'' de olabilir 50 yanak daha mantıklı geliyor istanbul yolları için ama 16'' 45 yanakda ayrı bir güzel tabi :D

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. Araba yavaş yavaş ama sağlam adımlarla güzelleşiyor. Gerçi bundan sonra pahalı malzemeler kalmış ilk jant ve lastik, yay, panjur ve tabii ki spoiler. Banjur illa ki irmscher, eh spoiler de keza öyle baya bir para demek buda. Keşke ebay dan alma şansımız olsa ama orada da malzeme alamıyorum adamlar türkiye ye göndermiyorlar. Göndereni de bulmak çok zor, oda neredeyse buradakiyle aynı paraya geliyor. Gümrüğü falanda cabası.
Benim merah ettiğim birşey var. Bu tapmon eki herhalde ilavedir yani tek parça değildir. Bu ürünü özel yaptırmış olmanız lazım. Var mı bunu satan bir firma? Varsa da ürün bedeli nedir acaba. Ben ilk defa görüyorum bu yapan, yani irmscher de var da bunu taklit eden yok. Birde tavsiye vereyim daha önceki konularda bu parçanın altına seat leon'un tampon altındaki ek parçayı koymuşlar ve çok güzel olmuş. Sende bir düşün.
Gelişmeleri merakla bekliyoruz.

Ahmet Altınçubuk

ahmet abi gecen kahvaltıya gelseydın benım tamponu görurdun..

bende senın suan yaptıgının aynısı var gsi ızgara da mevcut onu mutlaka al boyle pek hoş olmamıs cok pahalı bısı degıl servısten ıste getırıyolar..gsi, cosmo, sılverlıne marşpiyeli arıyorum bende en acilınden..

güzel oluyo corsa uk dekı aracları örnek alınca guzel şeler ortaya cıkıyor ;)

Geri