Tarsus'un İncisi... 2008 Astra H

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan The End
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güle güle kullan kazasız belasız

maaşallah;hayırlı olsun, güle güle kullanın...

Sıfır araba almışsın mankensiz tanıtım yapıyosun olmuyo
astra12vb6.jpg

Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

bende onu dicektim aykal :) kız kardeşime aldık bizde astra adana arpelden zaten arpelden aldığın arkdaki çıkmayan etiketten bellii neden bunu yapıştırıyorlar anlamış değilm bütün bütün opellerde var çok iğrenç ya :mad:

hiç sorma biliorsun bide bizimki siyah kırmızı etiket çok berbat yahu :mad:

opelin en cok begendiğim modeli renkse mükemmel :) ama neden adana özellikle onu merak ettm kazasız belasız

tarsusta opel satan bayi yada sipariş verebilecekleri bir yer yok v adanayada çok yakın olduğu için snrm :) bu arada adana arpel ama adananın 15 km uzağında yani tarsusa daha yakın :)

hayırlı olsun

güle güle bin kardeşim. bizde senin fikirlerini alalım astra g ile h arasındaki farkı bize bi anlat bakalım
Öncelikle güzel dileklerini ve dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Allah hepimize kazasız belasız araçlarımıza binmeyi nasip etsin. Gelelim farkalara : Öncelikle Astra G gerçektende çok klasik bir otomobilmiş çok sadeymiş bunu yeni anladım. Bu araç Astra G'den daha ferah daha oturaklı daha teknolojik.. Bilmiyorum ama Astra G bana daha seri ve atak geldi Astra H daha yawaş hemen hızlanmıyor sanki yeni olduğu içinmi acaba. Siz ne dersiniz bu konuda?

bende onu dicektim aykal :) kız kardeşime aldık bizde astra adana arpelden zaten arpelden aldığın arkdaki çıkmayan etiketten bellii neden bunu yapıştırıyorlar anlamış değilm bütün bütün opellerde var çok iğrenç ya :mad:
Onur dostum sana canı gönülden katılıyorum. Önceki aracımıda adana arpel'den almıştım çıkardım sonra. Bize reklam ücreti ödemeleri gerek bence? neden reklamlarını yapalımki? Müşteriye sormadan yapmaları çok saçma

Geri