güle güle kullan kazasız belasız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende onu dicektim aykal kız kardeşime aldık bizde astra adana arpelden zaten arpelden aldığın arkdaki çıkmayan etiketten bellii neden bunu yapıştırıyorlar anlamış değilm bütün bütün opellerde var çok iğrenç ya
opelin en cok begendiğim modeli renkse mükemmel ama neden adana özellikle onu merak ettm kazasız belasız
Öncelikle güzel dileklerini ve dualarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Allah hepimize kazasız belasız araçlarımıza binmeyi nasip etsin. Gelelim farkalara : Öncelikle Astra G gerçektende çok klasik bir otomobilmiş çok sadeymiş bunu yeni anladım. Bu araç Astra G'den daha ferah daha oturaklı daha teknolojik.. Bilmiyorum ama Astra G bana daha seri ve atak geldi Astra H daha yawaş hemen hızlanmıyor sanki yeni olduğu içinmi acaba. Siz ne dersiniz bu konuda?güle güle bin kardeşim. bizde senin fikirlerini alalım astra g ile h arasındaki farkı bize bi anlat bakalım
2009 model araçlar ağustos ayının ortalarında geliyormuş vede birazda fiyat farkı oluyormuş. bende 2008 daha uygun fiyatlı olur diye aldımmasallah masallah ama nerden 2009 degılde 2008
Onur dostum sana canı gönülden katılıyorum. Önceki aracımıda adana arpel'den almıştım çıkardım sonra. Bize reklam ücreti ödemeleri gerek bence? neden reklamlarını yapalımki? Müşteriye sormadan yapmaları çok saçmabende onu dicektim aykal kız kardeşime aldık bizde astra adana arpelden zaten arpelden aldığın arkdaki çıkmayan etiketten bellii neden bunu yapıştırıyorlar anlamış değilm bütün bütün opellerde var çok iğrenç ya