- Konuyu Başlatan
Dostum harika olmuş ellerine sağlıkSıfır araba almışsın mankensiz tanıtım yapıyosun olmuyo
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dostum harika olmuş ellerine sağlıkSıfır araba almışsın mankensiz tanıtım yapıyosun olmuyo
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Ewet dostum çok haklısın. tarsusta opel satan bayi olmadığından bende Adanadan aldım. Zaten Arpel tarsusa daha yakın Ama şu etiket işi beni düşündürüyor. reklam ücreti talep etmek gerekhiç sorma biliorsun bide bizimki siyah kırmızı etiket çok berbat yahu
tarsusta opel satan bayi yada sipariş verebilecekleri bir yer yok v adanayada çok yakın olduğu için snrm bu arada adana arpel ama adananın 15 km uzağında yani tarsusa daha yakın
Bende Astra H hayranı olarak bu araca en çok Safir Siyah rengini yakıştırıyorum Demet Safir siyah rengi ışığa göre renk değiştiriyor. Aracımı adanadan aldım çnk Mersin opel bayii çok uzak tarsusa zaten önceki astramıda adana"dan almıştım. Ha bu arada Adanalıyım birazcıkopelin en cok begendiğim modeli renkse mükemmel ama neden adana özellikle onu merak ettm kazasız belasız
Ewet dostum çok haklısın. tarsusta opel satan bayi olmadığından bende Adanadan aldım. Zaten Arpel tarsusa daha yakın Ama şu etiket işi beni düşündürüyor. reklam ücreti talep etmek gerek