Tavan Filmi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bye_Bye
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Tavan Filmi ?

Komşu Silivri'deyim bende :) Ben gelip cep telefonu ile fotoğrafını çekebilirim cam filminin :)) Aracım yarın gelicek görüp bende yaptırabilirim belki. Birde soru : bizim trafikçiler problem yarattılarmı bu cam filmi ile ilgili ? Benim aracımın rengi de beyaz fakat sport tourer de nasıl durur acaba çok merak ettim şimdi :) Tatlı yemeye uğrarım bi ara görüşmek üzere...

ben 13 haziranda bursada tavan filmi ve camfilmi uygulatacağım 1200tl ye yapılacak ve de göğüs kısmına filmle boya koruma fiyata dahil kütahyadan gidip yaptıracağım umarım pişman olmam hexis marka tavan filminin ve 10 yıl garantili anlattıklarına göre işçilik ve malzeme kalitesi çok iyiymiş bakıp göreceğiz artık:)isterseniz iletişim bilgilerini paylaşabilirim.

Aldığın fiyat çok pahalı , daha uyguna yaptırılıyor bence çok gereksiz bi rakam olmuş ..

Cam filmi için bende bi kaç şey eklemek istiyorum bildiğim kadarıyla 3 numara cam filmi muayeneden geçemiyor diye biliyorum yanlışsam düzeltiniz

aracına tavan kaplama yapmış olan başkalarıda varsa resimleri bekliyoruz özellikle apartmandan yukardan çekilmiş fotoğraf varsa iyi olur

Yarın eğer bir aksilik çıkmazsa tavan folyo yaptırmak istiyorum...
Kırmızı araca siyah parlak tavan folyo ne dersiiniz ?

astaa link' Alıntı:
Yarın eğer bir aksilik çıkmazsa tavan folyo yaptırmak istiyorum...
Kırmızı araca siyah parlak tavan folyo ne dersiiniz ?

Bence süper olur ben aracımın gelmesini bekliyorum gelir gelmez 110 tl yaptırıcam cam tavan folyo gerçekten araca farklı bir hava katıyor.

Arkadaşlar bende çok düşünüyorum acaba benim gümüş gri aracıma siyah folyo kaplama nasıl durur? yada başka renk tavsiye eden varmı? bu arada kırmızıda çok hoş durmuş.

Ben arabayı teslim almadan uygulattım ve çok memnunum boyaya da herhangi bir zarar vermiyor ama şahsen beyaz araba hariç digerlerinde güzel durmuyor

Geri