bursaya olan varsa 100 tl yatırım ışcılık guzel 3m folyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşım bahçeşehirde bi yer varmış hatta ben de tesadüfen denk geldim sahibinden.com'da gezinirken.Vitrin ilanlarında mevcut.Arama kısmına tavan folyo fln yazarsan çıkar ... Bilgine ... 150 TL imiş hatta fiyatını da yazıverem
Resmini bekliyorum Murat abi..normal siyah isteyen varsa yardımcı olurum parlak değil böyle arkdaşım arabasında resmını kısa zamanda paylasırım ıstnbulda hatta aracı gormek ısteyen olursa gösterebılırzde suan sehır dısında bı haftaya kadar gelıcek araba
normal siyah isteyen varsa yardımcı olurum parlak değil böyle arkdaşım arabasında resmını kısa zamanda paylasırım ıstnbulda hatta aracı gormek ısteyen olursa gösterebılırzde suan sehır dısında bı haftaya kadar gelıcek araba
aynalarda kaplı ancak altta çatlama yaptı kıvrım olduğu için sadece folyonun rengını gormenız ıcın ekledım daha yakın fotografları en yakın zamanda paylaşıcam
hıc olmassa parlak folyo aracı gercekten cam tavan havası var gösterıyor amma cızıkler ılerde olursa onunda caresı var at ustune cıla olsun bıtsın mat folyo gecen seneye bılen bılır tolganın corsaya cektırdık hıc de hoşumuza gıtmedı hem toz bı garıp duruyor mat folyo benım hıc hoşuma gıtmedı acıkcası zevkler ve renkler tarsılmaz tabışöyle soylıyım aslında bızde parlak ıstyduk ama 1 ay sonra parlak çizikleri çok göstericeği için bunu denedık bu biraz daha toz tutuo ancak fazla çizik belli etmıo =) tabıkıde bu bı secenek herkesın zevkı baska sonucta =)