tavana film gibi bisey

sumerin neresi?

Ya arkadaşlar bende düşünmüyor değilim ama tavan bu bide, boyaya zarar verirse diye acayip tırsıyorum ya bakalım bende yaptırıcam

arkadaşlara ozelden msj attım.tavan kaplama cok kolay bi işlem bunu dert etme bile 20 dk da işlem tamam istersen ben gotururum senı 2 araba gıder yapar gelırız.sokmeye gelıncede ben kendı kaputumu sokmek ıcın cok ugraştım benzınle sıldım tınerle sıldım pasta cila neler neler kafayı yedırttı bana ama sonra cagresını buldum folyoyu sokmeden once kaplamanın uzerıne ispirto dokuyoruz elımıze bır adet banyo havlusu alıp ne olur ne olmaz dıyede bır yangın sondurme tupu al yanına :D kaputu ateşe verıyoruz bolelıkle folyo ısınıyor ve folyoyu soktugunde tutkal folyoda kalıyo bu kadar basıt.havluylada kaputu sonduruceksın yeni bi teknik bulduk bilmiyorum belkı yapan arkadaşlar varmıdır ama sanmıyorum şeffaf folyonun ustune baskı yapıyoruz ve kaputa gıydırıyoruz cok deli bişey oluyo tramlı bı resım sankı kaput folyo degılde boyanmiş gibi oluyo :D

ben emrah arkadaşımla özelden konuştum en yakın zamanda yaptırmayı düşünüyorum tavanı kaplamayı :)

güzel espri natresra =)...sen yaptırdıktan sonra cam tavan gibi olacak araç herkes yaptıracak bence hakan

maliyet olarak nedir tavan ve yan aynalar için.uzun zamandır düşünüyordum böyle birşey:)

benim bir arkadasim 07 model passatina yaptirdi, maslak oto sanayide, 100 tl gibi birseydi galiba, arac beyaz oldugu icin cok guzel duruyordu. yapmanizi oneririm, begenmezsenizde cikarin gitsin =) (tabi dikkatli bir sekilde) iz falan kalmaz..

Geri