tavsiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan srkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni Aldım

Selam,

Ben 2007 1.6 comfortline jetta yı iş yerinde biraz kullandım.
2 ay öncede yeni astra sedan(CDTI) aldım.

Dğuş oto araçlarını rakiplerine göre daha pahalıya satıyor, önceden de vw kullanıcısı olarak malzeme açısından biraz daha iyi olduğunu söyeleyebilirim arada ciddi bir fark yok. yani opel 1-0 önde başlıyor maça.

Ayrıca benim sıfır dizel astram benzinli jettadan daha seri.Jetta ile araba sollamak bile eziyet.

VW jetta kaliteli ama emsallerine göre pahalı ve çok hantal bir araba.

Njoy astra derim.

honda derimde yinede test edilip düşünmek gerek

Son düzenleme:
kesinlikle honda
kullanım ve seri olarak hem opelden daha iyi hem de toyota dan y
daha iyi
sağlamlık olarak sırayla toyota-honda-opel
honda honda honda

elediklerini neden eledin söylede biz de yeni bilmediğimiz şeyler varsa öğrenelim..

308'i benim aracıma (takas düşünüyorum) diğerlerinden daha az kıymet biçtikleri için...:(

jetta'yı da İstanbul Erel'de formen olarak çalışan bir akrabamın tavsiyesi üzerine eledim...:(

bence toyota alma . bu benim görüşüm ama araban her an eski kasa olabilir adamlar zırt pırt kasa değiştirdiler corolla da. zaten tipini de hiç sevmedim yenilerin o ne biçim far stop 10cm dışarda. donanımlarına falan bak artık opel ya da honda olabilir ama ben olsam astra derim

arkadaşlar, bir arkadaşımın k.babası 2007 model corolla'sını (yeni kasa)satıyor (23.000 km-dizel-metalik gri) comfort + 16" çelik jant 32.500 ytl son fiyatı diyorlar sıfırı 41.000 küsür YTL kafam iyice karıştı

öyle bir araç alırsan çok daha karlı olursun ! az kullanılmış 1_2 yaşında ikinci el almak çok mantıklı bence. bizim vectra nın yenisi 42 iken, biz 2003 model 15 aylık, 21 binde bulduk 28 e aldık! 3 yıl oluyo alalı şimdi 60 bin oldu. o zaman sıfır alsaydık arabamız 2005 model ve 40 bin km de olucaktı . sence ne kadar fiyat farkı vardır şimdi aralarında.

öyle bir araç alırsan çok daha karlı olursun ! az kullanılmış 1_2 yaşında ikinci el almak çok mantıklı bence. bizim vectra nın yenisi 42 iken, biz 2003 model 15 aylık, 21 binde bulduk 28 e aldık! 3 yıl oluyo alalı şimdi 60 bin oldu. o zaman sıfır alsaydık arabamız 2005 model ve 40 bin km de olucaktı . sence ne kadar fiyat farkı vardır şimdi aralarında.

haklısın ama ben senede 15-20.000km civarında yol yapıyorum yani dizel olması şart değil aynı paraya sıfır benzinli araç da alınabiliyor...:confused:

evet nedense peugeot 2. eli ucuz almak istiyor ama sen aracını kendin değerlendirebilirsen 308 fena değil bence...

son 1 senede bahsettiğiniz araçlardan birçoğunu çalıştığım şirket sayesinde filo kiralama yöntemi ile kullandım fakat dizel citroen c4 den aldığım keyfe,performansa,yol tutuş ve ekonomiye hiçbirinde rastlamadım özellikle virajlardaki üstün performansına bayılacaksın test et derim.

Geri