tavsiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan srkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
al bi honda ,göreceksin hayat onda:).ben aracımı alırken babam illede dizel olsun demeseydi şuan civic sahibiydim. bi hondaya bindim gerçi arkadaşımdaki full donanımdı,sonra benim cdti a bindim bi an moralim bozulmadı diil,yeni civic gerçekten çok iyi bence...sağlamlık bakımından opel de çok iyi honda da ama iç işçilik honda da gerçekten çok çok daha iyi bence.

bencede honda ama dream baz donanıma sahip bir araç bir iki daha ekle premium al derim 6 yıl garantisi var yakıt olarak çok ekonomik
308 e gelince görüş problemi var bence
vecta 74000 km ve 26000 ytl sıfır araç ve 10.000 ytl dah pahalı kıyasla ve 10.000 ytl ye değer mi karar senin para senin yakıtınıda unutma sıfır değil sonuçta ve hondaya gore daha faazla yakar vectra

bence honda civic yada astra sec derim sana.ben 2sinide kullandım 2side çok hoş. ha toyota da olabilir

jetta

pejoyu direk eledim. diğerleri arasında kararsız kaldım hepsi güzel ama jetta öne çıktı bence de.
ama keşke anket ekleseydin güzel sonuçlar çıkabilirdi...

fransızları at camdan aşağı..ben olsam düşünmeden civic alırdım.toyota da civicin kardeşi gibi zaten o da olabilir..ama bir daha astramam:D

ama her zaman alman daha güvenlidir(kaza anlarında yani)

tavsiyeleriniz doğrultusunda honda cıvıc sedan alınmıştır (siyah)

resimlerini en kısa zamanda ekleyeceğim...

teşekkürler...

c-honda cıvıc dream 35.000 ytl

tavsiyeleriniz doğrultusunda honda cıvıc sedan alınmıştır (siyah)

resimlerini en kısa zamanda ekleyeceğim...

teşekkürler...
hayırlı olsun ben sana astra sedan 1.8'e bak derdim alet çok iyi.tekrar hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle.

Geri