tavsiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan srkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
HONDA derim daha önceki aracım 2001 civicti...
yakıt bakımından HONDA, HIZ SERİLİK SAĞLAMLIK ... yönlerinden yine HONDA...

yeni impreza al yolda kalırsa mekanik yada elektronik bakımdan bende bir(1) saat foruma mesaj yazmıycam bak:D:)

eğer performans isterim diyorsanız auris benzinli kesinlikle tavsiyem.araç acaip hızlı bişi.ama genel olarak bakılırsa civic-astra kafa kafaya gider.civic sorunsuz, astra son derece tok bi araç...

pejo 308 confort 30.800 metalik renk 810 ytl+stil paketi1.00ytl daha mantıklı gibi.

2 haftadır arıyolar toyotadan babamı 32 bin ytl den başladılar şu an 27.500 e kadar veriyolar corolla 1.6 benzinli sedan. sanırım en düşük modeli oluyo.bence corollayı da düşünün

2 haftadır arıyolar toyotadan babamı 32 bin ytl den başladılar şu an 27.500 e kadar veriyolar corolla 1.6 benzinli sedan. sanırım en düşük modeli oluyo.bence corollayı da düşünün

bugün corolla sedan'ı (yeni kasa) sordum 32.800 (baz versiyor) indirim falan yapmadılar...

kardes benim oncelik olarak wolksavagen ama simdi parayi verecek araci alacak olan sen oldugun icin bence yedek parca fiyatlari servis agi satis sonrasi yardim hangi servis musteri hizmetleri mukemmel bence bunlari arastirmalisin cunku azpara vermiyorsun malum servislerimiz satincaya kadar super muhabbet, satis sonrasi en ufak sorunlarda bile surucu hatasi diyebiliyorlar bence onemli olan bunlar bunlari arastirmani tavsiye ederim..Yeni yilinizi kutlar saglik ve mutluluk ve sorunsuz bir aracla kazasiz surusler dilerim saygilarimla..Barboros Serin...

al cıvıc 6 yıl garanti motoru zaten bitiremezsin artı servisteki adamlar bizim arkadasa 1998 civic i vardı silindir contasını yakmış kendi tamircisine götürmüş tamirci söküp yetkili servisinden silindir kapak contasını almaya gittiginde bunu nasıl basardınız daha biz silindir kapak contasının nereden söküldüğünü bilmiyoruz demişler hatta aracı sökmeyip servise getirseydiniz size japonyadan sıfır motor gönderirlerdi demişler..... bunu söyleyen ler izmir tyerakki honda yetkili servisi bence en iyisi civic.... ha yırlı olsun

Arkadaşlar sene sonu kampanyalarını kaçırdık. Aslında yukarıda bahsettiğim araçlar çok da içime sinmiyor. Arabamı çok seviyorum herhalde. Arabam 11 yaşında fakat seçenek olan araçlardan çok daha güzel geliyor bana. Yakıt lpg den vergi yaştan dolayı düşük ama olmadık sorunlar çıkarması beni çok soğuttu. Bir de bazı arkadaşlarımın dizel araç almam yönündeki telkinleri de kafamı karıştırıyor. Şaştım kaldım...

Geri