mustafa bey öncelikle geçmiş olsun hemen belirteyim her şerde bir hayır vardır bunu herzaman hatırlamamız lazım. ben ilk okuduğumda sadece özel servis kısmını dikkate almışım ikinciye okuduğumda yetkili servisede gösterdiğinizi fark ettim. Arkadaşım ben olsam aracı alır yetkili servis müdürünün önüne atarım siz hep böylemi iş yaparsınız diye opel türkiyeye durumu bildirir fax çekerdim ve eklerdim değil bir daha opel almak aldırmamak içinde elimden geleni yapacağım derdim. bu hangi yetkili servistirki km yi görememiş olmayan esp yi görmüş vallaha akla ziyan elinde bulunan her türlü belge ilede biran önce tüketici hakem heyetine başvur neler yapılabileceğini öğren. bende aracımı tanıdıktan yeni aldım eskişehir opel alpataya gittik önce aracı bir güzel yıkadılar sonra parçacı arkadaş inceledi değişen yok dedi boyacı geldi zaten bildiğim lokal boyayı söyledi başka yok dedi motor ustası kardeşim aldı aracı lifte kaldırdı tech 2 ye bağladı sonra test sürüsüne gitti dönüşte araç sahibine depoyu kırmızı ışığa düşürmüşsün dedi pompa basıncı düşünce hata kodu sisteme kayıtediliyor.motor ustasıda okey verdi herşeyden önce aracın servis kayıtlarına baktık satış öncesi karter muhafazası takılmış ve bir yaşında yıllık bakıma gelmiş henüz iki yaşı dolmadı garanti devam ediyor. donanım olarak zaten herşeyini biliyordum keşke sende birazdaha bilinçli girseydin bu ise en azından manuel viteslerde esp olayı olmadığından uyanırdın. bence hakkını ara ve bizide bilgilendir lütfen