Tekrar Opel alırmısınız ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fcuhadar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıfır km olarak sadece 2 opel aldım,ama çok opelim oldu,yine opel olacak,hep opel olacak,ama laf aramızda bir kereye mahsus focus'la aldatabilirim opeli ilerde...

Opelle başladık Opelle dewam edeceğim... hele asla bir vw le değiştirmeyeceğim pardon kütükle...

tween&ozy' Alıntı:
opel tabiki ama bu seferki dizel olsun diye düşünmüştüm..yeni astra 1.3 cdti daki birçok sorun kafamı karıştırdı biraz..

Ben aldım pişmanım 1.3 cdti astra alma ,hem çok yakıyor hem performansı (özellikle 1. vites ) çok kötü. alacaksan benzinlisini al.

gandalf' Alıntı:
Ben aldım pişmanım 1.3 cdti astra alma ,hem çok yakıyor hem performansı (özellikle 1. vites ) çok kötü. alacaksan benzinlisini al.

bide sıralı taktırdınmı iş tamamdır:kop: :kop: OPEL'e dewam...

laf aramızda kalsın opel hayranıyım ama midemi bulandırıyor bazı konuları;)

corsaDistorsiyon' Alıntı:
Sıfır km olarak sadece 2 opel aldım,ama çok opelim oldu,yine opel olacak,hep opel olacak,ama laf aramızda bir kereye mahsus focus'la aldatabilirim opeli ilerde...
Focusun içi çok kötü , çok kalitesiz. Bir önceki versiyonunu mumla aratıyor.

34 MRJ 66' Alıntı:
bide sıralı taktırdınmı iş tamamdır:kop: :kop: OPEL'e dewam...

Dizele sıralı takılırsa taktıracağım :) o kadar para ver bir de sıralı taktır. Arkadaşım yalnız sıralı taktırınca astra cdti artık hiç yerinden kalkmaz çekmek içinde bir araba almam lazım herhalde :) yazık bana :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri