Tekrar Opel alırmısınız ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fcuhadar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mematibaş' Alıntı:
biliyorum kızıyorsunuz ama napıım yeni 307 ve 407 çok hoşuma gido yaww:D :D

ben sıkıldım artık senin bu 307 olayından.bugece yatmadan önce dua edicem allahım şu kuluna bi pejo nasibeyle servisten çıkamasın.umarım istediğin arabana kavuşursun.zaten napıcan kötü opel aramaz sana.hele o ön logolo pejo offff olay yani sen al bitane sende rahat et bizde edelim opelcilerde rahat etsin...

06bb2655' Alıntı:
ben sıkıldım artık senin bu 307 olayından.bugece yatmadan önce dua edicem allahım şu kuluna bi pejo nasibeyle servisten çıkamasın.umarım istediğin arabana kavuşursun.zaten napıcan kötü opel aramaz sana.hele o ön logolo pejo offff olay yani sen al bitane sende rahat et bizde edelim opelcilerde rahat etsin...

kardeşim nedir bu peugeot düşmanlığı kuzenim aldı 1.5 senedir paşalar gibi kullanıyo 307 HDİ 90 hp olanından !:cool: her defasında konusuyoz sorun warmı diye soruyorum yok diyo şükür .

mematibaş' Alıntı:
biliyorum kızıyorsunuz ama napıım yeni 307 ve 407 çok hoşuma gido yaww:D :D
ilk önce bir 407'nin içini incele ondan sonra devam edersin. Kesin, içine binmeden konuşuyorsun.

kutluhan83' Alıntı:
kardeşim nedir bu peugeot düşmanlığı kuzenim aldı 1.5 senedir paşalar gibi kullanıyo 307 HDİ 90 hp olanından !:cool: her defasında konusuyoz sorun warmı diye soruyorum yok diyo şükür .

gakko yaw benim pejoya değilde fransızın olan herşeye alerjikim var:kop:
pejoya özel değil yani:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri