Tekrar Opel alırmısınız ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fcuhadar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheOne' Alıntı:
gözüm seni arıyodu zaten papirus... Çok şey anlatıyor bu smiley' lar ama senin bahtsızlığında var bence :)

Corsa B, Astra F ve G ile 2 kere Vectra B deneyimlerim oldu. En sevdiğim B kasa Vectra'ydı tekrar ona dönüş yapabilirim.

Bir de şöyle birşey var, herhalde bütün abuk sabuk arızalarını , kızamığını, kızamıkçığını suçiçeğini filan atlattığımı artık beni daha rahat bırakacağını düşünüyorum. İlk başlarda satayım bunu gitsin diyordum ama çevreme diğer arabalara bakıyorum da :bisiklet: biz daha ayrılamayız üzülürüm yahu :) Eskimiş karı-kocalara benzedik yani. :kop:

biraz param olursa Astra GTC 1.9 dizel 150bg alirdim çokta güzel modifiye ederdim heralde, şimdilik opelden memnunum nazarimiz deymez inşallah

asla ama asla opelden baska arabaya binmem ferrafi yada ruf bile olsa....gtm herseye bedel...

opel tabiiki yeni kasa astra hımm

aracı her türlü zorlamama karşı balataların bitmesi hariç sorun çıkarmadıından gene astra(çokda büyük konuşmamak lzm)...

ben opelden bundan sora alırsam astra 1.9 cdti alırım oda çok para . bi markanın en iyi arabalarına binecen alt sınıflarına değil buda benim düşüncem .

Bundan sonra bi tane BMW 3, sonra bi Lancer Evo X (Burada x evo x i belirtmiyo, değişken. Ben alana kadar 10 da olabilir 12 de =)) en son da bi Corvette gibi duruyo ama sonuncusu değişebilir :P

tabii ki opel ölümüne opel derim ben :d biraz abartılı oldu ama opel derim kesinlikle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri