Tekrar Opel alırmısınız ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fcuhadar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
walla astradan önceki arabam 2001 vw poloydu ve inanılmaz keyifli bir araçtı 1,4 75 beygir olmasına rağman mükemmel kaçıyodu ufak olduğu için sattım :) ama opelden sonra tekrar opel almayı düşünüyorum gerçi audi a3 yada vw golf te olasılıklar arasında sonuç olarak ise gene alman gene alman yani :)

bencede yine opel

İmkan olduğu sürece opel tercih etmem. İllaha Orta sınıf Almana bineceksem ; AUDI

3 senedir tekrar astrama kavusucaım günü bekliyorum her denememde bi sorun cıktı alamadım tekrar bi opel simdi tam alıcam dedim yurt dısında yasıycaım belli oldu gidiceim ülke amerika ordada opel yok:( nese bi pontiac bi gmc bi chevrolet bi subaru onlarda opel sayılır amerikan olsada sonucta hepsi General motors company:) tek tesellim bu zaten americada alıcaım araba bu markalardan biri olucak:)

maddi imkanlarım el verirse mustang alırım,ama gerçekçi düşünürsek opel den şaşmam...

şirket arabası olarak kullandığım corsa cdtı hariç kullandığım tüm opeller
arkadan itişli (ve ben bunu seviyorum) ama artık üretilmiyorlar bu beni üzüyor.şu an kullandığım araba omega ve daha ötesi olduğunu düşünmediğimden değiştirmem . seviyorum onu.:)

BEN ALMADIM BABAM ALDI ARABAYI AMA İŞ GÜÇ SAHİBİ OLUNCA SERVİSİN BANA YAPTIKLARINDAN SONRA KESSİNLİKLE ALMAYACAĞIM!!!!!!!

büyük bi ihtimal opel alırım ama almasamda alman arabalarından şaşmam :rock

kesin alırım ya süper bir araba ama tek hoşuma gitmeyen arabanın motor sesi çok içeri geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri