Sanırım bu gidiş işe ben akıllı alamam anladım o değilde kullanış olduğun telefon hattımın her ay 1 GB internet paketi var ve bunu kullanmadığım için boşa gidiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ndipi tam olarak gunde ne kadar internet ne kadar konusma yapacan
interneti ne şekilde kullanıyorsun
mesela ben gunde cok konusmasamda internetini cok kullanıyorum
yani pilin %70 ni internete gidiyor sabah 8 de sarjdan cıkıp gidiyorum
akşam 8 de %5 kalıyor en yogun kullanmamda ama normalde %20 lerde
eve dönüyorum 12 st sonunda hanım gunde en az 45-60 dk konusur
o yuzden beyni sulandı ama internete girmez onunda %20-30 arası kalır
12 st sonunda eve geldiginde
cpu gucu tamamen senin ne yapacagına baglı ????
internetde ne yaparsın mesela hangi sitelere girersin
ben email + google map + işimle ilgili firma siteleri felan girerim
sen ?
şu acıdan önemli ekran buyuklugunu sevmem ben ne o oyle ya nereye sokacagın sokamazsın
PAD gibi şeyler telefon dedigin kucuk olur işini görür kocaman ekran acıkcas mesea bana ters
4.3inch bana yeter bazıları gibi BUYUKLUK hastası degilim 5.5inch ekran o ne beeee
http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/pr...04172,1484807.html?langId=-14#teknik-bilgiler
samsung dan asla şaşmam.
iphone a bulaşmam (herseyi paralı)
casper kapısından gecmem (o ne ya cocuk oyuncagı gibi)
Asus gitsin laptop yapsın
marmarali83, tutup autocad mi calıstırcan telefonda arkadaşda iphone6 plus var sadece goruntu var
hangi programı cekmeye kalksan para para para, ANDROID rules, anca paran varsa ıphone alırsın
yada 3-5 programınla debelenirsin
Hakan gerçekten 10 numara açıklama yapmışsın ellerine sağlık. Kardeşim peki burada olan telefonlardan hangisi dersin?
http://www.hepsiburada.com/liste/sm...ategoryId=371946&qs=/841_dp={220gb20ram}&sc=8
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 21:17 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 21:15 ----------
@marmarali83
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 21:17 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 21:17 ----------
Bende yorumlara filan baktım da azıcık ondan gaza geldim
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 21:17 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 21:17 ----------
@Astrag2005
Nadir sırf memlekette internete gireceğim diye akıllı telefon alma derim. Ben bir tane sim kart takılabilen 7 " lik tablet aldım, şehir dışına çıktığımda onu kullanıyorum. Yanlız mobil internet alırken tercihini iyi yap, ben hesaplı diye aveanın mobil internetini aldım, dağda bayırda çekmiyor, internete girebilmem için ya şehir merkezine ya da yüksek bir yere çıkmam gerekiyor .