Temmuz Ayı Otomobili

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UMUT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Temmuz Ayı Otomobili

• Kullanılan toplam oy
    159
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bertoneyi biliyroum izmirde görmüştüm gercekten cok diri duruyo her iki arabaya kazasız sürüşler dilerim

çekişme devam ediyor... bekir sen ne demiştin :) bişey mi demiştin oy için :):):) hehee..

bu arada ağustos ayı otomobili anketine katılım için son 3 gün... adayları bekliyorum

çokta çekişmeli gidiyor sonucu çok merak ediyorum bertoneyi bende izmirde görmüştüm harika duruyor

:):) valla çağrıya msn den copy paste yapmıştım yazdıklarını, direkt kayıt altına aldı haberin olsun :):) go kart 6ncı yarışta artık yarım gaz mı gelirsin startta motor mu stop eder orasını bilemem :):):):)

alperen kendini ele verdi... var mı astra H ına güvenen :) alperen'i terletecek :):) 14ü akşamına kadar bekliyorum... son tarih 14.08.2009 - 22:00 :):)

vardır vardır olmazmı hele bide sen org edersen hade astra h çılar meydaaneee :):)

Arkadaşlar güzel yorumlarinizdan ötürü çok ama çok teşekkür ediyorum hepinize ve hepinizi seviyoruzzz
opel dostlar performance...

geldi bitane dişli rakip :D 1 adet daha astra H bekleniyor :) adil yarışma olsun... GTC ve HB....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri