Tigra Sizce Nasıl?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tigra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tigra'yı Beğeniyormusunuz?

• Beğeniyorum

Oy: 45 48.4%
  • Hiç Beğenmiyorum

Oy: 28 30.1%
  • Eh işte

Oy: 20 21.5%

• Kullanılan toplam oy
    93
:pon:
dewilking08' Alıntı:
istanbulda öle.hatta iknci tercihleri reno megane coupe oluo eski kasaları sarı renkte tercih ediolar genelde...maltepede çok war

Neden acaba hep aynı tip araçları tercih ediyolar

akşam eve giderken esatta bekliyorlar durup sorarım olmazsa akşam. tabi o karanlıkta korkup kaçmazsam

benim hoşuma gidiyo valla

valla ben kullanıorum çok hoşuma gidio Performansı görünüşü özellikle arabamın rengine bayılıyorum ama sarı renkte olan tigralar gerçekten çok itici ve piyasası çok durgun bunları kabul etmek lazım... veee en önemlisi arabam sayesinde çook rahat kızları kafalayabiliyorum:D :D ....En önemli avantajıda bu bence :D

Kullandığın Araç İle Cinsel Tercih Çözümlemesi Yapılıyorsa Gerçekten Çok Acınacak Durumdayız Demektir.Bunun Adı Cehalettir.Kişinin İlk Önce Kendini Bilmesi Ve Kendine Güvenmesi Gerek Diye Düşünüyorum.Genel Olarak Konuşuldu Bende Genel Fikrimi Söylüyorum.Kimse Üzerine Alınmasın.Tıpkı Benim Üzerime Alınmadığım Gibi! Bu Benim 3.Tigram Ama Şimdiye Kadar Ne Bir Taciz Nede Bir Sataşma Yaşamadım.Eşşeğe Altın Semer Vursalar Eşek Her Yerde Eşek'tir.Semerin Önemi Yok!!!

dostum ben alınmadığım gibi kimse üstüne alınmasın diye yazmışsın ama bence bayaa bi alınmışsın bu da benim kişisel fikrim

lnd' Alıntı:
dostum ben alınmadığım gibi kimse üstüne alınmasın diye yazmışsın ama bence bayaa bi alınmışsın bu da benim kişisel fikrim
Alınmadım Dediysem Doğrudur Sapına Kadar.Ön Yargılı Ve Saçma Bir Hal Aldı Konu.Burada İnsanların Psikolojik Yada Cinsel Sorunlarını Değil Arabanın Tip Ve Performans Olarak Genel Durumunu Tartışmamız Gerekiyor.
Haa.. Sen Benim Yerime Alındıysan O Senin Sorunun.

yoooooo ben alınmadım neden alınayımki öyle bir sorunum yok benim:D

Geri