Tigra Sizce Nasıl?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tigra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tigra'yı Beğeniyormusunuz?

• Beğeniyorum

Oy: 45 48.4%
  • Hiç Beğenmiyorum

Oy: 28 30.1%
  • Eh işte

Oy: 20 21.5%

• Kullanılan toplam oy
    93
ekselans0001' Alıntı:
valla ben kullanıorum çok hoşuma gidio Performansı görünüşü özellikle arabamın rengine bayılıyorum ama sarı renkte olan tigralar gerçekten çok itici ve piyasası çok durgun bunları kabul etmek lazım... veee en önemlisi arabam sayesinde çook rahat kızları kafalayabiliyorum:D :D ....En önemli avantajıda bu bence :D
helal olsun bakın ekselans arkadaşımız tigrayı ne amaçla kullanıyor ve amacına ulaşıyor helal olsun demekten başka bir laf bulamıyorum:alkis::alkis::alkis:

Tigraya zamanında bende sahip oldum,kullanırkende hiç gocunmadım.. Bazı arkadaşlarım çok sataştılar ama hiç umrumda olmadı.. İstanbul da 2 tane travesti ( açıkça yazmanızda bir sakınca yok ) Tigraya bindi diye kimsenin bu araba travesti arabasıdır demeye hakkı yok.. Herkes haddini bilsin :mad: Ben Taksim e yakın biryerde oturuyorum bu adı geçen vatandaşlar genelde geceleri orda takılırlar ve trafikte çok yanyana geldim onlarla,şimdiye kadar sadece 1 tanesinde sarı bir Tigra gördüm.. Belki 10 tane E46 BMW ye binen travesti gördüm,şimdi BMW E46 travesti arabası olmuyorda Tigra mı oluyor? Bunlar çoluk çocuk muhabbeti geçin bunları arkadaşlar.. Tigra hoş otomobildir ama içi çok dardır,biraz iri cüsseliyseniz kullnırken sizi zorlar.Onun haricinde ben aylarca kullandım en küçük bir sorun yaşamadım.Sağlam otomobildir Tigra..

Seviyeli forumlar..

Tİgra Evet Almanyada İlk ÇiktiĞinda SÜkse YaratmiŞ, TÜrkİyede Bİ Şarkicinin (95- 96) Yillarinda Klİbİnde KullandiĞi Sari KullaniŞliliĞi Ve Akici GÖrÜntÜsyle GÖz Dolduran .bİ Rafİne AraÇ Bence.almanyada Pocket Car Dİyolar Bunlara GenÇler Ozellikle 18 YaŞindakİler Hem Sİgortasi Az Olmasi Hem De Coupryle BaŞlayim Dİyenlerİn AldiĞi Bİ AraÇ Bence Tİgracilara Haksizlik Edİyoruz. Vectra Nasil Arabaysa Tİgra Da O BİÇİm Benİm Gozumde.
Tigra A Bence Efsane Ayrica.rakİbİ Yoktu O Yillarda Çunku

lnd' Alıntı:
yoooooo ben alınmadım neden alınayımki öyle bir sorunum yok benim:D
Bence Senin Başka Sorunların Var.Ne Hikmetse Birtek Sen Cevap Hakkımı Kullanmama İçerledin.Açıklamak İstediklerimi Farklı İmalara Getirdin.Sanırım Seninle Baya Sürtüşme Yaşıycaz.Ben Bir Sitede Admin'lik Yapıyorum.Senin Gibilerini Çok Gördüm.Ama Merak Etme Dilinden Anlarım Senin.Şunuda Unutma Yeni Üye'ye Bu Şekilde Davranılmaz.Eğer Gerçekten Siteni Seviyorsan Üye Kazandırmaya Bakarsın Kaçırmaya Değil.Ağzının Kilidi Bozulmuş Senin Tamir Et Çilingir!!!

Tigra' Alıntı:
Bence Senin Başka Sorunların Var.Ne Hikmetse Birtek Sen Cevap Hakkımı Kullanmama İçerledin.Açıklamak İstediklerimi Farklı İmalara Getirdin.Sanırım Seninle Baya Sürtüşme Yaşıycaz.Ben Bir Sitede Admin'lik Yapıyorum.Senin Gibilerini Çok Gördüm.Ama Merak Etme Dilinden Anlarım Senin.Şunuda Unutma Yeni Üye'ye Bu Şekilde Davranılmaz.Eğer Gerçekten Siteni Seviyorsan Üye Kazandırmaya Bakarsın Kaçırmaya Değil.Ağzının Kilidi Bozulmuş Senin Tamir Et Çilingir!!!

1- benim sorunum yok ne den alınıyorsun
2- knuştugun kelime benim dediğim söze hitabendi cevap hakkımı kullandım
3-istediğin kadar sürtüşme yaşayabiliriz sorun değil
4- ne yaparsan yap ben sormadım adminmisin değilmisin diye
5-benim gibileri derken neyi kastediyorsun benden fazla yok bu ülkede
6- sevindim dilimizden anlamana
7-senin yeni üye olman yapıtıgın ve söylediğin kelimelerin hafife alınmasını saglamaz
8- site benim değil yapan admin abilerimizden arkadaşlarımıza sevgimiz sonsuzdur takdir ederiz
9- benim agzım laçkalaşmamıştır istersen sana tanıdık bir usta gönderebilirim.

konuştugun her cümle için sana bir cevap:rolleyes:

lnd' Alıntı:
kesinlikle tercih etmem malumunuz Ankara da yaşayanlar bilirler tigraya genellikle kimlerin bindiğini(lütfen kimse üstüne alınmasın ama bir gerçek buda yanii)

ilk yazdıgım yazıydı ama neden üstüne alınıyor bazıları anlamış değilim ayrıca yazılan yazıda kimse üstüne alınmasın diyorum sitemizde coook tigra kullanan arkadasımız var hiçbiri bana bir kin beslediğini zannetmiyorum ben kendi şahsi görüşümü beyan ettim neden olsa tartışma portalıdır opelim.net.
bu yazıdan evirsek cevirsek de nasıl travestilerin hepsinin tigra kullandıgı anlamı cıkması imkansız zannediyorum...

Forum Kuralları Doğrultusunda Ind Nick'li Kullanıcının Aşağıdaki Kuralları Bu Konu Altında İhlal Ettiğini,Kendisine Gerekenin Yöneticiler Tarafından Yapılmasını İstiyorum.

04- Kişiler hakkında Küçük düşürücü yazılar yazmak, resimler yayımlamak kesinlikle yasaktır.

05- .....................................................................................
...........................................................................................
forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır.

Tigra' Alıntı:
Forum Kuralları Doğrultusunda Ind Nick'li Kullanıcının Aşağıdaki Kuralları Bu Konu Altında İhlal Ettiğini,Kendisine Gerekenin Yöneticiler Tarafından Yapılmasını İstiyorum.

04- Kişiler hakkında Küçük düşürücü yazılar yazmak, resimler yayımlamak kesinlikle yasaktır.

05- .....................................................................................
...........................................................................................
forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır.

4. maddeyi ve 5. maddeyi nerde ihlal etmişim görebilirmiyim

Tigra' Alıntı:
Bence Senin Başka Sorunların Var.Sanırım Seninle Baya Sürtüşme Yaşıycaz.Senin Gibilerini Çok Gördüm.Ama Merak Etme Dilinden Anlarım Senin.Ağzının Kilidi Bozulmuş Senin Tamir Et Çilingir!!!

bende adminlerimden bu kelimelerin okunmasını istiyorum bakmadım hangi maddeler diye ama baya bi madde var sanırım

Geri