Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bak işte senin alınganlıgın burda belli oluyor ben sana hitaben hiçbirşey yamamışım ama sen her kelimemde üstüne alınmışsın
ayrıca ekselans arkadasımı neden karıstırıyorsun senin benimle olan sorununa o arkadasım diyorki bu amacla kullanıyorum ve amacıma ulaşıyorum diyor ve bende onu takdir ediyorum
Konuyu Açan Benim.Verilen Cevaplarda Direkt Bana Veriliyor.Ben Traverstiler Konusuna Değil Senin Beni Yalancılıkla Suçlamana Ve Küçümser,Alaycı Tavırlarına Alındım.Bu Sitede Sana Gereken Yapılır Yada Yapılmaz Ama Şunu Bil Burda Yazılanları Kayıt Altına Aldım Seni Savcılığa Vericem.Kişiliğime Küçük Düşürücü Davranışların Sebebiyle.Ip'ni Aldım Merak Etme.Ha Şunuda Belirteyim Hukuk İle Yakinen İlgim Vardır!
ya bişey yok ya tamam tigrayı beğeniyoruz tamammı birbirinize girecek ne var iki travestinin tigrası tv ye çıktı diye bu sinir ne? ind de bişi demiyo zaten sen de travesti değilsin alınmazsın olay bu
Karıştırma.Ben O Dediğini Senden Sonra Yazdım.Neyse Uzatmaya Gerek Yok.Benden Uzak Dur Şu İşler Sonuca Bağlanana Kadar.Burayı Daha Fazla İşgel Etmeye Hakkımız Yok.Bu İş Şahsi Mesele Oldu.