Tigra Sizce Nasıl?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tigra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tigra'yı Beğeniyormusunuz?

• Beğeniyorum

Oy: 45 48.4%
  • Hiç Beğenmiyorum

Oy: 28 30.1%
  • Eh işte

Oy: 20 21.5%

• Kullanılan toplam oy
    93
Tigra hoş görünüşlü bir araba bence, çizgisi çok modern.Ama kullanmadıgım için yorum yazamayacagım

lnd' Alıntı:
dostum ben alınmadığım gibi kimse üstüne alınmasın diye yazmışsın ama bence bayaa bi alınmışsın bu da benim kişisel fikrim
Yalancılıkla İtham Edildim.

lnd' Alıntı:
helal olsun bakın ekselans arkadaşımız tigrayı ne amaçla kullanıyor ve amacına ulaşıyor helal olsun demekten başka bir laf bulamıyorum:alkis::alkis::alkis:
Yorumu Sizin.

bak işte senin alınganlıgın burda belli oluyor ben sana hitaben hiçbirşey yamamışım ama sen her kelimemde üstüne alınmışsın
ayrıca ekselans arkadasımı neden karıstırıyorsun senin benimle olan sorununa o arkadasım diyorki bu amacla kullanıyorum ve amacıma ulaşıyorum diyor ve bende onu takdir ediyorum

Tigra' Alıntı:
Burda Ne Demek İstedi Sizce.Benim Travestilik Sorunlarımmı Var?
senin sorununu ben biliyorum dedin ona hitaben yazdım ordan ortaya taşımakla kendini haklı cıkarmaya calısma

Konuyu Açan Benim.Verilen Cevaplarda Direkt Bana Veriliyor.Ben Traverstiler Konusuna Değil Senin Beni Yalancılıkla Suçlamana Ve Küçümser,Alaycı Tavırlarına Alındım.Bu Sitede Sana Gereken Yapılır Yada Yapılmaz Ama Şunu Bil Burda Yazılanları Kayıt Altına Aldım Seni Savcılığa Vericem.Kişiliğime Küçük Düşürücü Davranışların Sebebiyle.Ip'ni Aldım Merak Etme.Ha Şunuda Belirteyim Hukuk İle Yakinen İlgim Vardır!

ya bişey yok ya tamam tigrayı beğeniyoruz tamammı birbirinize girecek ne var iki travestinin tigrası tv ye çıktı diye bu sinir ne? ind de bişi demiyo zaten sen de travesti değilsin alınmazsın olay bu

lnd' Alıntı:
senin sorununu ben biliyorum dedin ona hitaben yazdım ordan ortaya taşımakla kendini haklı cıkarmaya calısma
Karıştırma.Ben O Dediğini Senden Sonra Yazdım.Neyse Uzatmaya Gerek Yok.Benden Uzak Dur Şu İşler Sonuca Bağlanana Kadar.Burayı Daha Fazla İşgel Etmeye Hakkımız Yok.Bu İş Şahsi Mesele Oldu.

Sabah Sabah Piyango Gibi Nerden Çıktı Karşıma.:mad:

Geri