f kasalar da bikaç yıl türkiyede üretildi.İlk defa duyuyorum. Astralar tamamiyle ithal. Mesela benim arabam belçikada üretilmiş. Ama vectralar bir dönem izmirde üretildi diye biliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
f kasalar da bikaç yıl türkiyede üretildi.İlk defa duyuyorum. Astralar tamamiyle ithal. Mesela benim arabam belçikada üretilmiş. Ama vectralar bir dönem izmirde üretildi diye biliyorum.
Daha aracın çıkmasına 1 yıl var, kesin bursa'da casus fotoğraflarını çekerler, yerli Combolar kullanacağız bundan sonra, umarım Alman kalitesine yakışır bir sac kalınlığıyla ve 1.6 multijetle piyasaya sunulur...
http://www.gmmediaturkey.com/news/news_detail.asp?newsID=829&customerID=2
combo üretilmiycek sanırsam opel armalı doblolar görücez piyasada yada dobloya çok benzeyen opeller diyelim aynı şey bakınız aşağıda yazmış combonun yerini alıcak diyor yeni combo demiyor neyse vatana millete hayırlı olsun bu yukardada yazdığım gibi fiorino nemo beeper hikayesine benzicek galiba.
"Fiat Grubu tarafından üretilecek model 2011 yılının son çeyreğinde Opel Combo hafif ticari aracın yerini alacak. Fiat Doblo modelleriyle aynı platformda üretilecek yeni araçlar, Doblo’nun üretidildiği Bursa, Türkiye’deki Tofaş fabrikasında üretilecek"
Hatırladığım kadarıyla 1997 ya da 1998'de Türkiye'de üretilen Vectralar en iyi Vectra-b üretimi seçilmişti..Hatta arka camlarındaki stickerlarda VECTRA yazısının TR kısmı belirginleştirilmişti..
Babam Opel Türkiye'de Vectra B Üretim bandında çalıştı(9 sene kadar ) %100 başarı ile çalıştıklarını söylerdi hatta diğer fabrikalardan daha iyi olukları için pirim vs. alırdık diyor
bursada nasıl üretim yapıldığını biliyor musun?
bi bak bakalım türkiye üretimli arabalra bide yurtdışı olanlara.
burda bursa fabiraksında dünya arkadaş var nasıl ürettiklerini kendileri söyliyorlar
renualt fluence modelini sakın ama sakın almayın kendi üretenler diyor nasıl iş sence?
ben türkiyeden çok fiatta üretilmesine karşıyım.
şöyle düşün uçan tenekeye mi yoksa uçan çeliğemi para verirsin. hangi doblo yol tutuşu kazasız? comboyuda bilen bilir her kullanan bırakamıştır. onun için arada dağlar kadar fark var. he şöyle lur tasarımı ve kaliteyi opel onaylar türkiyedeki üretiminde opel durursa ozman lafım yok ama öyle değil tasarımda fiatında parmağı olacak haliyle üretim maliyetleri çok düşünlecek ozaman çıkacak hafif arac binmem
Tamamını okusan Combo adı muhafaza edilerek gerçekleştirilecek üretim hafif ticari araçları kapsayan çeşitli modelleri içerecek. Üretimi gerçekleşecek model çeşitleri için Rüsselsheim, Almanya’daki Opel/Vauxhall tasarım ekibi, Torino, İtalya’daki Fiat Grubu Otomobil Mühendisliği ve Tasarım grubuyla birlikte işbirliği yapacak ve yeni modellerin gelişimine aktif olarak katılacak...