top speed * (Astra G)

geçti işte kadranı :))))

1,6 optiması olan bi ark vardı onla da geyik yapıodum ben kadranımın sonuna dayandırdım seni görelim die hırs yaptı aynı yola çıktık 200 bile görmemişti arabası :)))

arkadaşlar ne kadar hız yaptığımız önemli değil. o hızlara ne kadar sürede ulaştığımız önemli...

210 super ya 200 e zor bela cıktı bizimki

Ben de astra cd ile 210'un biraz üstüne çıkmıştım ama ne yazık ki şimdi arabamda bi sorun var 160'a bile zor çıkar şimdiki haliyle

Son düzenleme:
bende aracımla 200 km/h i görmüştüm.zaten çoğu araç görür.önemli olan görmesinden ziyade gördüğü süre bence.arkadaşın 1.4 TSI 170 hp lik golf ü var.kadran devir saati gibiydi.220 de gaza basıyo 230-240 rahat rahat yükseliyo.araba o :)

hızlanmasından şikayetim yok benim arabanın.

benzin istasyonundan peşpeşe çıkmıştık otobandaki arkamda c4 vts vardı bi ara açtım arayı ama 190dan sonra o geçti haliyle beni.
180 beygir alet :D

bende aracımla 200 km/h i görmüştüm.zaten çoğu araç görür.önemli olan görmesinden ziyade gördüğü süre bence.arkadaşın 1.4 TSI 170 hp lik golf ü var.kadran devir saati gibiydi.220 de gaza basıyo 230-240 rahat rahat yükseliyo.araba o :)

bayaa sabit 210la gidiodu. gittim de bi süre geçti bi kaç km hatta zamanla. 211 212 filan.

heheh o golfe bizim bertoneler dersini verir heralde sıtkı :))

Geri