Benim araba 4.vites 205-210 diyor 5 de denemedim.(opel garaj hacı usta şahit.)210 çok iyi abi..
bizim arabayla bile 230'dan fazla çıkamadık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim araba 4.vites 205-210 diyor 5 de denemedim.(opel garaj hacı usta şahit.)210 çok iyi abi..
bizim arabayla bile 230'dan fazla çıkamadık
hüseyin abi benim arabanın şanzumanı seninkinden kısa sanırım. 4. vites 8000 devirde 210 yapıyorum ben... (devirim kimseyi şaşırtmasın ))Benim araba 4.vites 205-210 diyor 5 de denemedim.(opel garaj hacı usta şahit.)
bilgilendirici konu.. yalniz asil onemli olan o hiza kac saniyede cikip kac metrede durabilmektir...
bu arada motosikletleri ivmelenmesi baska hic bi seyde yok...en begendigim 2 superbikeden biri iste yamaha r1
210 gayet güzel ve zaten 1,6 g lerin çıkcabaliceği max hızdır nerdeyse,18 inç krom jantla 210 da tıkanıyo bnmki ama öle bi tıkanıyoki yokuş insen bile banamısn demiyo olduğu yerde kalıyo ibreama orjinal 15 16 inç jantlrıyla ve lastikleryle 230 u geçmeye zorluyo nerdeyse tecrübeyle sabittir