kadran neden 230 bizde ya
ona bakarsan 1,6 vectra c'lern bazılarında 260 gösterge var.. 260'mı yapıyo? vectra b'lerde 260 gösterge var.. 235'de tıkanıp kalıyo... ???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kadran neden 230 bizde ya
ona bakarsan 1,6 vectra c'lern bazılarında 260 gösterge var.. 260'mı yapıyo? vectra b'lerde 260 gösterge var.. 235'de tıkanıp kalıyo... ???
bu sözü bir tanıdığımdan duymustum arabası vw caddy idi ve kadranda 260 var ciddi ciddi arabasının 26 yapacağı konusundada iddalarda bulunuyordueskiden beri söylenen bi söz vardır sanırım duymadın hiç: avrupa araba kadranı neyse sonunu görür.
bu yüzden sordum.
eskiden beri söylenen bi söz vardır sanırım duymadın hiç: avrupa araba kadranı neyse sonunu görür.
bu yüzden sordum.
210 1.6 16v ıcın ıyı bır rakam 230 cok ıdalı bır rakam arabayı o hızlara kadar cıkarmak kı kesın yokus asagı bır yol ıster oda gercek bır hız deyıldır gercek hız 5 vıteste duz yolda yaptıgı hızdır bunu unutma 210 duzlukte gorduysen tek kelıme super bır hız
bu sözü kim söylediyse sana yanlış söylemiş... fabrika verilerine bak anlarsın...
bu sözü bir tanıdığımdan duymustum arabası vw caddy idi ve kadranda 260 var ciddi ciddi arabasının 26 yapacağı konusundada iddalarda bulunuyordu