Ynt: Torpido gözü turuncu aydınlatma.
beğendim ambiyansa uygun olmuş
beğendim ambiyansa uygun olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CALİBRA BG link' Alıntı:emre mavı rengı hangı fırma kullanıyor bılıyormusun
tolga takdırı bırak kendılerıne hayranım bosenın bulgarıstandakı elektronık marketlerde bulmuştum cok pahalıydı alamadım 68lookkTolga KARACA link' Alıntı:Recai Bose ile ilgin nedir gardaşum? Öok taktir ederim kendilerini.
volksfagen de vardı eskıden aydınlatma gostergelerı fılan bılmem hatırlayabıldınmıspitemre link' Alıntı:Kimdir oo??
Tolga KARACA link' Alıntı:Recai Bose ile ilgin nedir gardaşum? Çok taktir ederim kendilerini.
vaay uyanık tosbaaa senı evill2REC link' Alıntı:Ben de aynı takdiri ediyorum Yurt dışında yaşayan bir yakınım var , gümrük olayı sıkıntı olmazsa BOSE getirtmeyi düşünüyorum abi. O da olmadı, yazın yurda giriş yapan gurbetçiler vasıtasıyla getirtmeye çalışacağım, orada da sorun çıkar derlerse, onların aracına bağlatıp burada sökeceğim
Daha önce bir arkadaşıma BBS jant getirmiştim bu yöntemle. 18'' BBS ile Türkiye'ye gelen VW, 15'' kapaksız sac jant ile Almanya'ya geri döndü
CALİBRA BG link' Alıntı:volksfagen de vardı eskıden aydınlatma gostergelerı fılan bılmem hatırlayabıldınmı
CALİBRA BG link' Alıntı:vaay uyanık tosbaaa senı evill2