Torpidodan Gelen Ses (video)

Ynt: Torpidodan Gelen Ses (video)

yavuz kalorıfer yonlendırıcısını neden cam kısmında acık bırakıyorsun o vazıyetteyken klımanın çalıştığını bılıyorsun dımı

CALİBRA BG link' Alıntı:
yavuz kalorıfer yonlendırıcısını neden cam kısmında acık bırakıyorsun o vazıyetteyken klımanın çalıştığını bılıyorsun dımı

Hava yönlendırme tuşlarını ben de acık bırakıyorum sureklı neden klıma calıssın o vazıyette?

yukarıda olduğu zaman klima açık mı oluyor? valla bilmiyordum benim sürekli yukarıda ve "0" konumunda olur.

dreamofice link' Alıntı:
Hava yönlendırme tuşlarını ben de acık bırakıyorum sureklı neden klıma calıssın o vazıyette?
eğer sadece cam kısmı acık kalırsa ve ufleme duğmesını acarsanız o zaman klıma devreye gırıyor ama on cam ve ayak veya yuz kısmı acık beraber çalışırsa o zmaan klıma açılmıyor bunu deneyın bana hak vereceksınız haa bu arada klıma çalışıyor ama ışık duğmesı yanmıyor

klima komresör düğmesine basmadığınız yada arka cam reziztansının üstündeki ön cam buğu giderme tuşuna basmadığınız sürece klima kompresörü devreye girmez.

klima kompresörü açıkken

20130522144345.jpg

sadece fan açıkken

[img=800x600]http://img15.imageshack.us/img15/345/20130522144211.jpg[/img]

ön cam buğu giderme tuşuna basınca

20130522144438.jpg

sadece yön tuşlarına hangi kombinasyonda basarsanız basın ne kompresör nede fan devereye girmez

Cosmo link' Alıntı:
klima komresör düğmesine basmadığınız yada arka cam reziztansının üstündeki ön cam buğu giderme tuşuna basmadığınız sürece klima kompresörü devreye girmez.

klima kompresörü açıkken

20130522144345.jpg

sadece fan açıkken

[img=800x600]http://img15.imageshack.us/img15/345/20130522144211.jpg[/img]

ön cam buğu giderme tuşuna basınca

20130522144438.jpg

sadece yön tuşlarına hangi kombinasyonda basarsanız basın ne kompresör nede fan devereye girmez
şimdi aga senın aracın klıma sıstemı farklı edıtıon ların kı daha farklı yazın sadece on cam açıkken fan açıldığı zaman klıma devreye gırıyor ama ışık yanmıyor  bunu kıme sorarsanız sorun en sonunda bana hak vereceğine aadım gıbı emınım bunu servıse gıdıp sorabılırsın kı bazı servısler bunu bılmez

Yarın sabah polen filtresinin kapağını söküp bakacağım. Bakalım oradan mı ses !

yavuzozkan link' Alıntı:
Yarın sabah polen filtresinin kapağını söküp bakacağım. Bakalım oradan mı ses !
sok sok bak bakalım polen fıltresı yenı mı eskı mı takmışlar  005hihih

hiç güvenim kalmadı Özkaymak' a bir söküp bakayım

yavuzozkan link' Alıntı:
hiç güvenim kalmadı Özkaymak' a bir söküp bakayım
ben senın yerınde olsam ozel servıse gıderım hıc olmazsa yanlış yapılan işleerde hesap sorabılırsın yetkılıye sorsan heehee der geçer

Geri