Torpidodan Gelen Ses (video)

Ynt: Torpidodan Gelen Ses (video)

abi nasıl hesap sorayım. adamlar özel servisi hiç ipe bile takmazlar. Bunlar Özkaymak ! Tekel adamlar. Konya da her şeyden bir tane varken hepsinin işletmesi bunlardaydı. OTEL - Seyahat Firması - OPEL - VOLVO hepsi bunlarda.

Cosmo link' Alıntı:
klima komresör düğmesine basmadığınız yada arka cam reziztansının üstündeki ön cam buğu giderme tuşuna basmadığınız sürece klima kompresörü devreye girmez.

klima kompresörü açıkken

20130522144345.jpg

sadece fan açıkken

[img=800x600]http://img15.imageshack.us/img15/345/20130522144211.jpg[/img]

ön cam buğu giderme tuşuna basınca

20130522144438.jpg

sadece yön tuşlarına hangi kombinasyonda basarsanız basın ne kompresör nede fan devereye girmez
Bence de haklısınız klima düğmesindeki ışık yanmadığı sürece klima devreye girmiyordur. normal havalandırma üzerinden hava akışı sağlanıyordur.

CALİBRA BG link' Alıntı:
eğer sadece cam kısmı acık kalırsa ve ufleme duğmesını acarsanız o zaman klıma devreye gırıyor ama on cam ve ayak veya yuz kısmı acık beraber çalışırsa o zmaan klıma açılmıyor bunu deneyın bana hak vereceksınız haa bu arada klıma çalışıyor ama ışık duğmesı yanmıyor
Ben denedim sana hak verdim sinan.
İsik yanmadigi halde klima acan ilk arabada bizimki sanirim.

mtaner link' Alıntı:
Bence de haklısınız klima düğmesindeki ışık yanmadığı sürece klima devreye girmiyordur. normal havalandırma üzerinden hava akışı sağlanıyordur.
taner yaarın akşama senı burda  bekliyor olacağım neden dersen yavuz yarın bu dedığım olayı deneyecek ve sıze burdan doğru soyluyormuyyum soylemıyormuyum sıze kanıtlayacam cunku habıre işkembeden saallıyırsunuz  dijital klıma ıle analog klıma nın çalışma prensıplerı farklı

BÜLENT link' Alıntı:
Ben denedim sana hak verdim sinan.
İsik yanmadigi halde klima acan ilk arabada bizimki sanirim.
bulent bı dalga gecmıyon dımı senın klıma dıjıtal değılmıydı nasıl denedın

CALİBRA BG link' Alıntı:
bulent bı dalga gecmıyon dımı senın klıma dıjıtal değılmıydı nasıl denedın
Dijital ama senin dedigin gibi.
Sadece ust taraf acikken klima dugmesi basili olmasa bile klima aciliyor.
Nasil anladin dersen hem ortalama yukseliyor hemde motorun sesi degisiyor.
Yani dedigin gibi klima calisiyor.
Ama 2 dugmeye basinca calismiyor.

BÜLENT link' Alıntı:
bu akşam yavuzada telefondada anlattım oda ınanamadı hatta yarın deneyecek servıslerede ben soyledım olmaz oyle şey dedıler gel kardeşim dedım adamlar görünce onar bıe ınanamadılar

B֜LENT link' Alıntı:
bu arada bulent abı buluşma ne zaman yapıyoruz  rasta_occasion

buğu çözme düğmesine veya öncama verince ışık yanmıyor fakat klima aktif oluyor. Aracım dizel olduğu için çekişinden farkettim rahatça, sonra tüketime bakınca klimanın açıldığı kesinleşti.

CALİBRA BG link' Alıntı:
taner yaarın akşama senı burda  bekliyor olacağım neden dersen yavuz yarın bu dedığım olayı deneyecek ve sıze burdan doğru soyluyormuyyum soylemıyormuyum sıze kanıtlayacam cunku habıre işkembeden saallıyırsunuz  dijital klıma ıle analog klıma nın çalışma prensıplerı farklı
Tamam Sinan  hocam kızma ; ben yanlış  söylüyorsun demedim sadece kendi mantığıma göre fikrimi belirttim, aslında düğmenin yanmıyor oluşu garip, normalde başka araçlarda sadece buğu çözme tuşunu bastığında klima devreye giriyor ve ışık da yanıyor. Bizim araçlar da yanmaması garip diyelim o zaman :)

Geri