Torpidodan Gelen Ses (video)

Ynt: Torpidodan Gelen Ses (video)

mtaner link' Alıntı:
Tamam Sinan  hocam kızma ; ben yanlış  söylüyorsun demedim sadece kendi mantığıma göre fikrimi belirttim, aslında düğmenin yanmıyor oluşu garip, normalde başka araçlarda sadece buğu çözme tuşunu bastığında klima devreye giriyor ve ışık da yanıyor. Bizim araçlar da yanmaması garip diyelim o zaman :)
kızmakmı  :D ben sadeece tartışmayı cok seven bırıyımdır benım kızdığım nokta senı aydınlatamadığımdandır buğu çözme duğmesıne bassan dahı o ozellık çalışmaz fan acık olası gerekiyor fan acık bıle olsa klımanın ışığı yıne yanmaz sen taaaakı o düğmeye basmadığın surece

Aynen fanı acıp on cama verın klıma calsıyor zaten traktor matoru gıbı klıma motoru var dıreskyondan hemen anlıyorum calıstıgını ne cıns arabalarımız var yaa

CALİBRA BG link' Alıntı:
kızmakmı  :D ben sadeece tartışmayı cok seven bırıyımdır benım kızdığım nokta senı aydınlatamadığımdandır buğu çözme duğmesıne bassan dahı o ozellık çalışmaz fan acık olası gerekiyor fan acık bıle olsa klımanın ışığı yıne yanmaz sen taaaakı o düğmeye basmadığın surece
Hocam doğrudur; bir de bizim araçlarda şöyle bir hata var konusu geçti mutlaka biliyorsundur, havalandırma fan ayarı tamamen kapalı da olsa aracın dışarıdan hava alması açıksa araç hava üflemeye devam ediyor. Ama yanlış hatırlamıyorsam fan düğmesi kapalı bile olsa buğu çözme düğmesine basınca fan da kademeyi arttırarak çalışıyor ta ki biz fan ayarlarıyla oynayana kadar. Ama bunu anlattığın iyi oldu ben de artık dikkat ederim, boştan yere klimayı çalıştırmayalım :)

spitemre link' Alıntı:
Aynen fanı acıp on cama verın klıma calsıyor zaten traktor matoru gıbı klıma motoru var dıreskyondan hemen anlıyorum calıstıgını ne cıns arabalarımız var yaa
Emre avatar resmin gozumu aldi  011zaa
Adam ne rahat motora biniyo tam gundiii.

B֜LENT link' Alıntı:
Emre avatar resmin gozumu aldi  011zaa
Adam ne rahat motora biniyo tam gundiii.

Abı gundı kı ne gundı tavada yumurta bıle pısırır motorun ustunde lavuk :D :D

spitemre link' Alıntı:
Abı gundı kı ne gundı tavada yumurta bıle pısırır motorun ustunde lavuk :D :D
Biz de kendimizi motora biniyor sanıyoruz :)

mtaner link' Alıntı:
Biz de kendimizi motora biniyor sanıyoruz :)

Aynen oyle valla amırım bu adama 1200 gs falan versek demekkı Allah muhafaza uzerınde televızyon bıle tamır eder :D :D

bu kadar tartışmaya gerek yok aslında. aracı serviste MDI a bağlarsınız. hangi koşullarda kompresörün devreye girdiğine bakarsınız hepsi bu .

spitemre link' Alıntı:
Aynen oyle valla amırım bu adama 1200 gs falan versek demekkı Allah muhafaza uzerınde televızyon bıle tamır eder :D :D
:) :) aynen kardeşim .. :)

Fan olayı baktığım kadarıyla Sinan abinin dediği gibi çıktı. Cam yönünde açık olduğunda klima devreye giriyor ve yakıt tüketimi baya artıyor klimanın açık olduğuna dair hiçbir işaret veya lamba yanmıyor. 2 gün öncesine kadat camlara verirdim hep fanı şimdi direk yüze doğru olanına basılı kullanmaya başladım.

Bu arada arkadaşlar torpidodan gelen sesi çözümledik. Ses toridoya doğru uzanan plastik aksamın tırnaklarından geliyormus fotoğraf üzerinde işaretliyeceğim. Teşekkür ederim destekleriniz için.

Bu arada fan ayarı için yeni konu açacağım :) hahahahah

Geri